2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZADRŽATI GA PO SVAKU CENU: FSS ponudio Paunoviću neočekivanu funkciju!?

Objavljeno: 28.07.15 u 14:15

Fudbalski savez Srbije ponudio je dosadašnjem selektoru omladinske reprezentacije, Veljku Paunoviću funckiju koordinatora između mlade i A selekcije. 

Ova informacija obelodanjena je na koktelu FSS povodom predviđenog odlaska Paunovića iz srpskog reprezentativnog fudbala.

Kako prenosi Blic, ova zanimljiva ponuda mogla bi da natera Paunovića da barem razmisli, a do petka ima vremena da se izjasni o ovom vidu saradnje.

– To isto smo uradili i sa Drulovićem, nakon što je osvojio Evropsko prvenstvo sa mlađim omladincima. Pokušavali smo da sve vreme, od kraja prvenstva sveta do sada, ubedimo Paunovića da prihvati poziciju selektora mlade reprezentacije, nama su takvi ljudi i treneri neophodni u Savezu – rekao je prvi čovek FSS Tomislav Karadžić.

Na sve ovo, selektor svetskih prvaka je prokomentarisao da mu ponuda “prija“, ali da „kao što su igrači posle zlata na Novom Zelandu pronašli nove klubove, tako je i za njega vreme da pronađe novi angažman“.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter