0
Evropske lige

PELEGRINI: Stevan Jovetić je jedan od najboljih igrača koje sam video

Objavljeno: 28.07.15 u 11:31

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini kazao da je bio prinuđen da pusti Stevana Jovetića da ode u Inter jer je crnogorski fudbaler imao mnogo zdravstvenih tegoba.

Uprkos činjenici da su se „Građani“ odrekli usluga bivšeg igrača Partizana, Pelegrini ima izuzetno visoko mišljenje o fudbalskom znanju ovog napadača.

Naime, Manuel Pelegrini smatra da je Stevan Jovetić jedan od najboljih igrača kojeg je imao prilike da vidi uživo na delu.

– Nažalost, Stevan je morao da ide. On je sjajan igrač, jedan od najboljih koje sam video. Ipak, imao je previše povreda zbog čega nije mogao da igra u kontinuitetu. Želim mu sve najbolje u budućnosti i siguran sam da će biti važan igrač u Interu – rekao je Pelegrini za klupski portal.

Jovetić je branio boje dresa tima sa Etihada u poslednje dve sezone. Za ovaj klub je upisao 39 nastupa i postigao je 11 golova. Osvojio je sa „Građanima“ trofeje u Premijer ligi i Liga kupu.

Stevan Jovetić narednu sezonu provešće sa „Nerazurima“ kao pozajmljeni igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter