5
Domaći fudbal

KUPOHOLIČARI IZ LJUTICE BOGDANA: Direktor potvrdio, Crvena zvezda dovodi bivšeg igrača Milana i Arsenala!

Objavljeno: 28.07.15 u 10:12

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija kako je Crvena zvezda „bacila oko“ na Portugalca slavnog imena, Pelea.

Ovaj „nestašni dečko“ koji je u svojoj zemlji bio na meti ucena zbog seks skandala u kojem je navodno učestvovao, kako kažu iz uprave tima sa stadiona „Rajko Mitić„, zaista se nalazi na spisku želja srpskog vicešampiona.

– Pričali smo, interesantan nam je. Ako budemo hteli, mi ćemo ga dovesti – potvrdio je interesovanje Zvzede, sportski direktor Blažo Raosavljević.

FOTO: cfbelenenses.blogspot.com
FOTO: cfbelenenses.blogspot.com

On je, u razgovoru za Sportski žurnal, dodao da je jedina prepreka oko angažmana ovog igrača činjenica da je on inostrani igrač, pa da bi zbog toga trener Božović možda imao problem da ga koristi u Superligi Srbije zbog ograničenja broja stranih fudbalera.

– Jedina dilema nam je što je stranac, pošto već imamo četiri. Ukoliko ga angažujemo, neko će morati da bude van protokola – dodao je Raosavljević.

Momak sa istim nadimkom kao legendarni Brazilac, rođen je u Portugaliji 1991. godine. Potpisao je za slavni Milan 2011, ali je stalno bio na pozajmicama. Slali su ga u kijevski Arsenal, Oljanense i Belenenseš.

Prema određenim informacijama sada je pod ugovorom sa portugalskom Benfikom, koja je raspoložena da ga pošalje na pozajmicu u Crvenu zvezdu.

0
0

5 Komentara

  1. Odakle braćo para – sve što ste doveli treba i da se plati, pitam se kako će mo kada krenu tužbe za dugovanja, ili će opet penzije i plate dole a klub gore- u pravu je grof /kmet seoski/ što jednom reče da mu treba 22/dvadesetdva/ pojačanja,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ibanjez,vered,viera,matos,rendulic,pele…pa dokle vise ljudi pa jos plate jovicu,grujicu,rajkovicu,pa ste dali milione za licencu pa ste ispali protiv kajrata.Pravo lice ste pokazali protiv metalca i kajrata ali ste pobjedili 6 2 ofk ali to je slucajnost i ako je ofk-in vlasnik terzic.SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori
  3. Javi te molim vas direktoru da u timu već ima 6 stranaca (Vered,Hugo,Ibanjez,Matos, M’Bođ,Parker) pošto očigledno ne zna. Hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter