1
Fudbal

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Prezadovoljan sam žrebom, moramo na Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 27.07.15 u 11:51

Reprezentativni čuvar mreže selekcije Srbije, Vladimir Stojković, izjavio je da je prezadovoljan žrebom grupa za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Kao što je poznato, pre dva dana voljom kuglica ustanovljeno je da će „Orlovi“ biti smešteni u grupu D zajedno sa Velsom, Republikom Irskom, Austrijom, Moldavijom i Gruzijom.

Opšti utisak je da naš nacionalni tim nije mogao da dobije bolje rivale, a sa tim se slaže i bivši golman oba večita rivala.

– Prezadovoljan sam žrebom. Moramo da odemo na Svetsko prvenstvo kako znamo i umemo. Sazreli smo… Neće biti lako, ali moramo – rekao je Stojković, prenosi Sportski žurnal.

Uprkos činjenici da Srbija ima skorašnje pozitivno iskustvo iz mečeva sa Velsom ili Austorijom, Stojković poziva na optez.

– Neće biti lako ni protiv jedne reprezentacije, ali, treba biti objektivan i reći da smo dobro prošli. U ovoj grupi moramo da budemo prvi i da tako odemo na Mondijal. Ubeđen sam da idemo u Rusiju – smatra iskusni golman.

Iako slogan „danas svi igraju fudbal“ selekcija Srbije odavno oseća kao veliki teret a ne kao uspustnu poštapalicu kojoj se svi rado nasmeju, Stojković je svestan da su ostale grupe daleko zvučnije od naše.

– Pogledajte grupu u kojoj igraju Španija, Italija, Albanija, Izrael… Zamislite da budete drugi u svojoj grupi i u baražu naletite na Španiju ili Italiju… Ili ovu u kojoj su Hrvatska, Turska, Island, Ukrajina – podvukao je Stojković.

0
0

1 Komentara

  1. Ti si bivsi golman i to je realnost….sve cu vas junaci na recima videti
    Protiv Albanije u Skadru kako ce te da igrati….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter