2
Evropske lige

PREŽALIO PARTIZAN: Kontroverzni predsednik Steaue već upisao pobedu bez primljenog gola!

Objavljeno: 27.07.15 u 20:14

Juče je najavio da će Rumuni lako proći srpskog šampiona, a danas je Điđi Bekali i prognozirao ishod prvog meča između Steaue i Partizana.

Juče je Điđi Bekali, predsednik Steaue, iznenadio fudbalsku javnost u Srbiji izjavom da će Steaua ne samo lako izbaciti partizan, već i prezimiti u Ligi šampiona, a danas je dao novu izjavu koja se nikako neće dopasti navijačima Partizana.

Svoju prognozu dao je kada je govorio o, najverovatnije, novim igračima Steaue, dosadašnjim fudbalerima rumunske Astre, Vilijamu De Amorimu i Denisu Alibeku.

– Ukoliko u sredu pobedimo Partizan bar sa 2:0, njih dvojica će odmah potpisati, ali ukoliko bude samo 1:0 za nas, transfer će se odložiti za još nedelju dana – najavio je Bekali rumunskim medijima.

Bekali ima zaista velike ambicije, pa je tako već zamislio pojačanja za Ligu šampiona, iako mu na tom putu stoji ove sezone, nepobedivi Partizan.

– Zainteresovani smo za trojicu fudbalera Trenčina – centralnog vezistu, levokrilnog vezistu i napadača, ali će njihovi transferi takođe zavisiti od našeg kvalifikovanja u sledeću fazu takmičenja – istakao je Bekali.

Crno-beli se nikako neće složiti sa time i na njima je da već u sredu pokvare planove kontroverznog predsednika Steaue. Prvi meč se igra u sredu pred praznim tribinama u Bukureštu od 20:30h.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter