0
Evropske lige

POSAO PRI KRAJU: PSŽ dovodi Di Mariju za 65 miliona

Objavljeno: 27.07.15 u 08:55

Argentinac i krilni napadač Mančester junajteda, Anhel Di Marija, po svoj prilici odbrojava svoje poslednje sate u klubu sa „Old Traforda“. Kako se saznaje, dogovor „Crvenih đavola“ sa upravom Pari Sen Žermena oko njegovog transfera je postignut.

Prema navodima ostrvskih medija, Anhel Di Marija će od naredne sezone igrati za „Svece“ koji će ga engleskom gigantu platiti oko 65 miliona evra. Uprave dva kluba dogovorile su sve detalje ovog transfera, a u najskorijem vremenskom intervalu Argentinac će obaviti medicinske preglede.

Ekipu Mančester junajteda uskoro očekuje prijateljski duel sa PSŽ-om u Sjedinjenim Američkim Državama. Di Marija će svoj posao verovatno završiti do tog meča, ali neće igrati protiv bivšeg kluba.

– Di Marija će sigurno doći u SAD, ali za koji klub? On trenutno igra za Mančester junajted, ali se mi nadamo da će se to jako brzo promeniti i nadamo se da će doći kod nas. Moramo još samo malo da se strpimo, pošto je transfer blizu – rekao je Loran Blan, trener PSŽ-a.

Argentinac je od jutros u Nju Džersiju u kojem ga očekuje završetak posla sa pariskim timom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter