5
Domaći fudbal

FOTO: cfbelenenses.blogspot.com

‘NESTAŠNI’ PELE: Novi fudbaler Crvene zvezde učestvovao u seks skandalu!

Objavljeno: 27.07.15 u 18:35

Novo pojačanje Crvene zvezde Džudilson Mamadu Tunkara Gomše, poznatiji kao Pele, pre par meseci je učestvovao u seks skandalu.

Njega su pre nekoliko meseci u Portugaliji ucenjivale nepoznate osobe snimkom na kome je bio u krevetu sa dve mlade devojke. Od fudbalera je tražen novac.

– Tražili su mu pozamašnu sumu novca da te slike i snimci ne budu objavljeni. Na kraju je preživeo pakao od života i dobio nekoliko ucena – rekao je izvor blizak fudbaleru.

Pele je u karijeri igrao za Belanenses, Milan, Arsenal iz Kijeva i Olhanense. Takođe, bio je član svih mlađih selekcija Portugalije.

0
0

5 Komentara

  1. Za vasu informaciju Benfika je pozajmila Pelea Pasos Fereiri za ovu sezonu, tako da ne znam odakle vam da je on novo pojacanje Zvezde?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni Parkera ne možemo da se rešimo, a dovodite novi problem!!! A da dođe neko ko za promenu zna da igra taj fudbal i nema problem sa ponašanjem!? Gde je bre mozak? Da li si ti Terziću retardiran? Kao da namerno pravite sra*e i gurate klub u ambis!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter