0
Fudbal

LUDILO U MLS LIGI: Stigao i Didije Drogba!

Objavljeno: 27.07.15 u 22:35

Najbolji fudbaler u istoriji Obale Slonovače Didije Drogba kao i mnoge zvezde svetskog fudbala, karijeru nastavlja i najverovatnije završava ‘preko bare’ u američkoj MLS ligi.

Didije Drogba je krenuo, sada već utabanim koracima svojih kolega, i svoje fudbalske majstorije prikazivaće publici u američkoj MLS ligi. Njegov novi klub biće Montrael Impakt.

– Čast je dočekati Didijea Drogbu u Impaktu. Od prvog razgovora s njim stekao sam utisak da želi da igra za Montreal. Njegov dolazak je pojačanje u svakom smislu – rekao je predsednik kluba Džoi Saputo.

Tako je i zvanično Drogba povećao koloniju svetskih zvezda u MLS ligi, posle ovogodišnjih dolazaka Frenka Lamparda, Stivena Džerarda i Andree Pirla.

Drogba je u karijeri nosio dreseve Le Mana, Gengana, Marseja, Čelzija, Šangaja i Galatasaraja, a najbolji je strelac u istoriji svog nacionalnog tima sa 65 postignutih pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter