8
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SL: Partizan očerupao ‘ćurane’ i ‘šesticom’ najavio rumunsku ‘Zvezdu’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.15 u 21:00

U drugom kolu Superlige Srbije Partizan je u Humskoj sa 6:0 (3:0) demolirao Jagodinu i posle dve utakmice je prvi na tabeli sa neverovatnom gol razlikom 10:0.

Očekivalo se da će crno-beli lako izaći na kraj sa „ćuranima“, ali ne i da će gosta poslati kući sa šest golova u mreži. Da će četa Zorana Milinkovića upistai nova tri boda i do vrha napuniti mrežu rivala bilo je jasno već u 15. minutu igre kada je na semaforu stajalo 3:0.

„Parni valjak“ je krenuo da melje u 11. minutu. Ivanović je oborio Ninkovića, Jagodinci su protestvovali, ali je sudija Čepegi-Kiš pokazao na „kreč“. Precizan je bio Božinov. Samo 60 sekundi kasnije Petrović je centrirao, a Božinov je drugi put loptu, ovoga puta glavom, poslao iza leđa Nikolića. Gosti su se bunili da je Bugarin napravio faul pri skoku, ali je njihova žalba odbijena. Grobari nisu dugo čekali na treći gol, pošto je u 15. minutu posle soloprodora Živković matirao Nikolića. Mogao je Partizan i do 4:0 u prvom poluvrmenu, ali je golman Jagodine zaustavio zicer Ilića.

(Izvor:YouTube/Partizan Belgrade)

U drugom poluvrmenu crno-beli nisu spustili „papučicu za gas“. Već u 50. minutu Živković je sprečio loptu da izađe u gol aut, vratio je na peterac, odakle je Ninković postigao četvrti gol za šampiona Srbije. U 71. minutu videli smo pravo remek delo u izvođenju „zlatnog orlića“ Ivana Šaponjića. Mladi napadač samo što je ušao u igru dobio je pas od Božinova, lopta je otišla iskosa, ali je Šaponjić fantastično šutirao i iz mrtvog ugla je postigao evrogol. Konačnih 6:0 za Partizan postvio je isti igrač golom u 78. minutu.

„Parni valjak“ je „šesticom“ najavio meč sa Steauom u sredu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona i dokazao da je mnogo kvaliteniji rival od većine Superligaša…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – JAGODINA 6:0 (3:0)

Strelci:
Božinov 11. penal, 13, Živković 15, Ninković 50, Šaponjić 71, 78.

Stadion u Humskoj. Kapacitet: 32.000. Sudija:Robert Čepegi Kiš.

PARTIZAN (4-2-3-1): Ž. Živković – Petrović, Bandalovski, Balažic, Dornelas – Jevtović, Lukić, A. Živković, Ilić, Ninković – Božinov.
JAGODINA (4-2-3-1): Đ. Nikolić – Milinković, Mijatović, Gašić, Filipović – Miladinović, Janković – Ivanović, Savković, U. Nikolić – Mihailović.

[/stextbox]

0
0

8 Komentara

  1. jel hocete sada za komentar da zovete dzarovskog, kompaniju mirkov-tole i ostale podguzne muve, i ne propustite da zovete i nevladinu organizaciju iz trstenika, bas nas zanima sta sada imaju da kazu, tri gola za tri minuta, pa to nema ni u ginisu. Da vidimo te dvostruke arsine i medju novinarima, medijima, i samom fss-u. Vidite posle utakmice niko nista tisina i mir a bar tri ako ne i cetiri gola su neregularna. Ajde ako imate muda sada napisite nesto. A raskokodakali ste se celu nedelju sto je zvezda dala 3 gola za deset minuta. Gde su sada novinari iz novosti, sada su naslovi ubitacni, rascupali, furiozna pobeda, partizan izresetao jagodinu, pregazio jagodinu. Ljudi bre vi niste normalni aman zaman.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta pricas bre ti?? Koja bre namestaljka?? Partizan je dao po 3 gola u oba poluvremena, a to za 5 min 3 gola cista slucajnost.. Pametnije ti je da cutis i da ne laprdas, onu bruku od prosle nedelje ja mislim da to nema nigde…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter