0
Evropske lige

PREOKRET: Sada Fiorentina ne želi ‘zlatnog orlića’

Objavljeno: 25.07.15 u 22:30

Hoće-neće, tako se razvijala saga o prelasku Sergeja Milinkovića-Savića u Fiorentinu, ali ako je suditi po rečima čelnih ljudi kluba iz Firence, Srbin neće na „Artemio Franki“.

Naime, „zlatni orlić“ se nalazio na raskrsnici da li da krene put Rima ili Firence. U dugom premišljanju jedna strana je odustala. Čelnici Fiorentine poručili su bivšem fudbaleru Vojvodine da ga više neće čekati.

– Mi ne trebamo nikoga da ubeđujemo da potpiše za Fiorentinu. Posebno ne nekoga ko ima 20 godina. Odlučili smo da odustanemo od Milinković Savića – saopštila je ekipa sa „Artemio Frankija“.

Podsetimo, Fiorentina je za Sergeja Milinkovića-Savića ponudila šest miliona evra Genku plus 50 posto od sledeće prodaje, ali Srbin nije želeo da prekrši usmeni dogovor sa Lacijom. Ljubičasti su sada odustali, a nebesko-plavi još uvek ne mogu da se dogovore sa Belgijacima. Saga se nastavlja…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter