25
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

PARNI VALJAK NA TURBO POGON: Tri gola za četiri minuta, Partizan brži i od Zvezde (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 25.07.15 u 19:41

Tri gol za četiri minuta. Moglo bi se reći da je Partizan već posle 15 minuta igre obezbedio pobedu nad Jagodinom, u drugom kolu Superlige Srbije, pošto je poveo sa 3:0.

U 11. minutu Igor Ivanović je skrivio penal nad Nikolom Ninkovićem, a Valeri Božinov je bio siguran sa ‘kreča’. 

Izvor: YouTube, Flash Highlights

Danijel Gašić je samo minut kasnije shvatio da mora bolje da motri i čuva Bugarina, koji je duplirao vođstvo. Sjajno je reagovao na centaršut Petrovića…

Izvor: YouTube, Flash Hightlights

Igrao se 15. minut, kada je sa petnaestak metara šut oprobao Andrija Živkovića, uspešno, za 3:0…

Izvor: YouTube, Djidjomania

Dosta polemike bilo je na račun brzih golova Zvezde prošlog vikenda. Ovo je još brže.

Da li je šampion hteo da pokaže kako se to radi ili je po sredi nešto drugo?

 

0
0

25 Komentara

  1. Ako kazu za zvezdu da je nemoguce da postignu 3 gola za 10 min onda je i ovo nemoguce.Sta imate da kazete u svoju odbranu grobari,posto ste nas napadali kako je namesteno

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo je moguce, zvezda nema spica koji bi dao 1 gol a Partizan IMA, i sampiona sveta, i bivseg spica Juventusa, a i jos nekoliko njih zna da ga zvizne, i drugo je sestarda ZVEZDINOJ filijali za ceo mec (samim tim je moguce jer oni ne bi smeli od zvezde, i Palme, da i sa nama namestaju) i to bez primljenog gola, a skroz providno protiv svoje filijale ciji vam je ISTI covek i jednima i drugima „prvi covek kluba“ za pola sata sestarda nakon 2 lako primljena gola!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Hvala partizanu na lovi,nije loše nije lošeB-)… Samo neka tako nastavi i igraču na hendikep ili ću da jurim manje od tri na njihovim utakmicama.Po logici stvari i to mora jednom da dodjem:-D

    0
    0
    Odgovori
    • Kojoj lovi sabancino bez mozga, posle 3-4:0 si odvalio da imas dojavu da ce pasti puno golova (ajdeeee, posle 3-4 vec postignuta!?) i da si igrao 7+, pa koja onda lova slepcu kad si tuki dobio na tiketu jer nije doslo 7+!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Bravo Fred Pery! Navijac sam Partizana ali sam takodje za dovodjenje reda u Srpskom fudbalu pa makar i Zvezda i Partizan bili izbaceni u zonsku ligu. Stop kriminalu. Stop korupciji. Tole lopove. Volim Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. A sad je turbo pogon ? Sad igraci jagodine ne statiraju ? A onaj jadnik iz jagodine iz slobodnog udarca ne sme ni da sutne na gol partizana nego sutira u aut… toga bre nema ni u beton ligi… strasno koliko ste objektivni

    0
    0
    Odgovori
    • Sram jedino tebe bilo, mec nisi ni gledao, veeeze nemas da je Jagodina oduvek ZVEZDINA FILIJALA, a izigravas tu neku postanjacinu, navijacu najnepostenijeg kluba u Srbiji, na Balkanu pa i u Evropi, idi spremaj se dogodine za proslavu DECENIJE BEZ EVROPE!!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. Zelio bih da ovom prilikom jebem mater hot sport-u i autoru naslova, partizan zabio tri gola- turbo pogon, zvezda zabije 3 gola- namešteno. JEBEM JA VAMA MATER KAKO VAS NIJE KASNIJE SRAMOTA DA VI PIŠETE TEKSTOVE O REGULARNOSTI ?! ŠTO NISTE NAPISALI DA JE TOLE KARADZIC PRIJE PAR DANA IZJAVIO DA JE JSL NAJSIGURNIJA LIGA U EVROPI, A SADA SERE NAMEŠTENO. ŠTO TO NISTE OBJAVILI ?????

    0
    0
    Odgovori
  6. Ljudi ovo ide u 7+;-), ja odigrao na prvo 3+,biće love B-).
    Milinkovicu, zao mi je,mislio sam da ste gospodin čovek.

    0
    0
    Odgovori
    • Zao je i meni tebe, nisam mislio da si tolika sabancina da ces poverovati da ce neko od nas da se upeca na glupost da je ZVEZDINA filijala namestila 7+ sa Partizanom, sto ni sa svojom voljenom zvezdom ne radi…

      0
      0
      Odgovori
  7. Partizan je za klasu ispred svih ostalih u Srbiji. To naravno ne znaci da ce sve da pobedjuje ali su zaista klasa. Napred Radnicki!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Gde su sad mediji? Gde je sad sumnja? Neka se i ova utakmica ispita! Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu i objektvne novonare a ne tendeciozne naslove poput onih poslednjih nedelju dana.

    0
    0
    Odgovori
    • Nema potrebe, kad Partizan pobedi ZVEZDINU filijalu tu ne moze biti nikakve sumnje da je namesteno jer niko nije lud da Terzu navlaci na vrat namestajuci i sa Partizanom, a drugo Jagodina je jako losa u zadnje vreme, pa kuci smo izgubili od mocnih Lucana 3:0, smesno…

      0
      0
      Odgovori
    • I sta je to tendenciozno bilo? Pazi ISTI COVEK VODI OBA KLUBA, to je prvo nezamislivo igde u svetu sem kod nas gde „stub srpstva, komunizma…“ moze SVE, drugo u prvom je prosto samleven od strane OFK a onda taj isti tim sa busnom kao sir odbranom i nepostojecim napadom postaje jaci od Barse, i daje SEST komada za pola sata, a ne 3 kao mi protiv veoma neiskusne i neuigrane Jagodine (prvu smo izgubili kuci 3:0 od hebenih LUCANA)!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. Penal nije postojao,ali je žuti za simuliranje bio.Drugi je dat posle faula nad odbrambeni igračem.Da li neko u ovoj zemlji kontroliše sudije,jer ovo je smešno. ..

    0
    0
    Odgovori
    • Da, samo se za Partizan sviraju penali…
      Ne secas se pre dve godine kada je Crvena Zvezda svaku utakmicu dobijala 1:0 ili 2:1 golovima iz penala…?
      Dajte bre vise…
      Najlakse je reci da je namesteno…
      Po meni penal nije morao da se svira ali kontakta je bilo, to je od sudije do sudije, ali kod drugog jeste bio prekrsaj…
      Ali i sudija sme pogresiti, pogledajte sta se radi u svetu u najjacim ligama a mi se zalimo na nase sudije…
      Realno gledano Partizan ove sezone ima tim za Ligu Sampiona i utakmice u nasoj ligi je realno je da dobijamo Jagodinu i ostale timove…

      0
      0
      Odgovori
    • Jeste penal, remplovanje je faul samo totalnoh sabancini fudbalskoj kao sto si ti ocigledno, a Jagodina je zvezdina filijala, kraj!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter