4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: ‘Vatromet’ Partizana, Grobari prozvali Terzića, Zvezdu i Steauu (FOTO)

Objavljeno: 25.07.15 u 21:48

Navijači koji su večeras bili u Humskoj nisu se nimalo pokajali. Šest golova i to svi u mreži Jagodine za ubedljivih 6:0 i najavu meča sa Steauom u Bukureštu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Božinov je nastavio seriju golova (tri u dva kola) i asistencija, Živković je dokazao da je jedan od najboljih fudbalera u Srbiji, a Šaponjić sa dva gola da je vreme za startnih 11.

Preformans su imali i Grobari. Najvatrenije pristalice Partizana na „jugu“ su prvo odale počast tragično nastradalom Savi Milojeviću iz Ćuprije, a potom su prozvali sportskog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, kao i sledećeg rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Steauu. Pogledajte kako je to izgledalo kroz objekitv naših fotoreportera.

0
0

4 Komentara

  1. Prvo svi sa juga su ispali govna smrdljiva i nisu odali počast palom bratu, situaciju su ispostovali Zabranjeni koji su bili na istocnoj tribini, gde se nalazio i transparent i slika a ne na jugu. Drugo Sava je iz Jagodine a ne iz Cuprije… Jug je tamo gde su Grobari!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter