10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PANTIĆ: Za mene postoji samo jedan klub, Partizan, pa neka me vređaju po komentarima i nek misle da sam neisrkren

Objavljeno: 24.07.15 u 11:09

Novi fudbaler londonskog Čelsija, Danilo Pantić, podigao je dosta prašine potpisom sa šampionom Engleske.

Takođe, ovaj fudbaler našao se u žiži interesovanja javnosti tokom prošle sezone kada je postalo jasno da neće obnoviti ugovor sa klubom iz Humske.

Zbog svega navedenog Pantić je ispao iz rotacije crno-belih, a zbog toga kasnije nije otišao na Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu na kojem su „Orlići“ poleteli do zlatne medalje.

U razgovoru za Sport Pantić izražava zadovoljstvo zbog odlaska u tabor kluba Žozea Murnja, ali i žaljenje zbog načina na koji se rastao sa Partizanom.

– Potpisao sam za Čelsi, igraću u Viteseu prvu godinu i srećan sam zbog toga, jer se radi o velikim klubovima i ispunjenju nekih dečačkih snova – kazao je Pantić i nastavio:

– Sa druge strane nisam srećan što se sve onako završilo sa Partizanom. Znam da će mnogi vređati po forumima i u komentarima, misleći da sam neiskren, ali oni koji me bolje poznaju znaju da za mene postoji samo jedan klub – Partizan i tako će biti zauvek – ističe Pantić.

On je naglasio da nije jedini krivac zbog neslavnog rastanka sa crno-belima.

– Nisam jedini krivac zbog krajnjeg epiloga i to će vreme pokazati… Zahvalan sam crno-belima na svemu, zahvalan i trenerima, koji su me učili fudbalu, posebno Iliji Zavišiću. Mojim prijateljima i saigračima želim plasamn u Ligu šamiona i novu titulu prvaka, bodriću ih svakodnevno – rekao je Danilo Pantić.

Odmah po dolasku u Čelsi Pantić je prosleđen u holandski Vitese u kojem će pokušati da se nametne treneru i upravi Čelsija.

0
0

10 Komentara

  1. Dečko,oladi malo sa tim izjavama.Imaš sreće što si otišao iz najidiotskijeg kluba sa isto takvom upravom i navijačima.Hteli su karijeru da ti unište.Zabranili su selektorima da te pozivaju,tebi da treniraš zadnjih 6 meseci,samo što nisi hteo novi ugovor,na kome bi se svako od njih utalio.Dobro si postupio ali za njih je najpravilnije postupio Radonjić.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sto nisi ostao i potpisak ugovor? Sto se nisi oduzio klubu tako sto uzme neko obestecenje za tebe? Pi…. Prodana

    0
    0
    Odgovori
    • Zato što klub nije hteo 6 meseci ranije da ga proda i da zaradi, eto zato nije produžio ugovor. Zato što im je bilo malo 4-5 miliona evra naterali su dečka da pauzira 6 meseci. Da produžiš ugovor sa nekom bednom platom ili da potpišeš za Čelzi, hm pitam se šta bi ti uradio???

      0
      0
      Odgovori
      • Po tebi da smo ga prodali 6 meseci pre isteka ugovora on bi produzio ugovor??? Jel znas ti sta si napisao uopste ovde, kako bi produzio ugovor sa nama da smo da prodali objasni ti meni? Kao drugo niko nece da ti ponudi 4-5 miliona evra, kao sto ti kazes, za igraca kome ugovor istice za 6 meseci. Svima je lakse da sacekaju da prodje 6 meseci i uzmu igraca za dzabe nego da ponude tolike pare kad im nije o glavu. Oni i onako ne gledaju na njega kao pojacanje za prvi tim vec za omladince ili neku filijalu poput Vitesea. Partizan je upravo zbog toga zeleo da produzi ugovor sa njima da bi mogao da izvuce neke pare. Ovako Celzi je ponudio 500 000 evra za njega sto je smesno, i kada nije zeleo da produzi ugovor jedino sto je bilo logicno je da ga posalju na tribine. A da je igrao za bedne pare ne bih se slozio. Koliko sam upucen on je u Partizanu imao bar 15 000 evra godisnje, a sa novim ugovorom primanja bi mu znatno porasla. E sad mi ti objasni jel jednom osamnaestogodisnjaku neophodno vise od 1250 evra mesecno? Pa toliko u Srbiji nemaju ni doktori, ni mnogo skolovaniji ljudi od ovog balavca.

        0
        0
        Odgovori
  3. gluposti…što bi te ređali?Budala ima svuda Dačo..sve najbolje ti želim i nadam se da ćeš se jednog ana vratiti

    0
    0
    Odgovori
  4. Bravo dečko najbolji potez si napravio,pobegao iz sekte jsd.
    Dosao si u pravi klub pun srba…..Slušaj naseg Baneta on ti je pravi zemljak ti Rumljani on Mitrovcan

    Imaće srem prave vedete i Čelziju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter