6
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ČELSI PREDSTAVIO PANTIĆA: Veoma sam srećan

Objavljeno: 23.07.15 u 21:27

Kao fimalska sapunica izgledao je odlazak mladog reprezentativca Srbije Danila Pantića iz Partizana u Čelsi, a ona je danas konačno završena pošto je mladi fudbaler potpisao ugovor sa londonskim klubom.

Nakon što je postalo jasno da Pantić neće produžiti ugovor sa crno-belima odnosno da će potpuno besplatno otići iz redova srpskog šampiona uprava kluba iz Humske je odlučila da mladi igrač u drugom delu sezone ne bude deo prvog tima odnosno samo je trenirao sa omladincima.

– Veoma sam srećan što sam potpisao za Čelsi, šampiona Premijer lige Engleske. Nadam se da ću pokazati koliko vredim u dresu Vitesea i raduje me što oba kluba imaju toliko poverenja u mene, rekao je Pantić u izjavi za zvanični sajt kluba.

18-godišnji fudbaler će naredne sezone igrati kao pozajmljeni igrač u redovima holandskog kluba koji ima odličnu saradnju sa Čelsijem, pa mladi fudbaleri koji su pod ugovorom sa „plavcima“ uglavnom prve seniorske godine provode u Viteseu.

0
0

6 Komentara

  1. Prava Srpska poslovica….
    Koga ti hlebom,on tebe kamenjem!
    Partizan ga afirmisao,a on mu okrenuo ledja! Izrod mali!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pantiću želim ti svu sreću ovoga sveta, mada mislim da si suviše rano otišao u veliki klub, daj Bože da uspeš, ali ne verujem, bar je dosadašnje iskustvo to pokazalo, profesionalizam je surov i biće teško gledati kako još jedan biser i izdanak Srpske škole propada. Šteta. Baš mi je žao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter