19
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Preokret Zvezde za istoriju, šestica u drugom poluvremenu (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 19.07.15 u 19:04

Od 0:2 na poluvremenu protiv OFK Beograda, za samo jedno poluvreme Crvena zvezda je došla do velikog preokreta i do 6:2 u prvom kolu Superlige Srbije, na stadionu Obilića, na Vračaru.

Dva potpuno različita poluvremena, oba puna svega i svačega. Dva gola domaćina u prvom, uz isključenje Grofa Božovića i neradovanje dupliranja vođstva svojih izabranika od strane Pižona, do potpunog preokreta u drugom.

Zvezda je najpre preko Mbođa smanjila, Jović je izjednačio, a Savićević doneo vođstvo sa bele tačke. Nešto kasnije je osugurao vođstvo, a svoj šou imao je i Parker, sa dva gola u finišu.

Izvor: YouTube, Forza Milan

OFK BEOGRAD – CRVENA ZVEZDA 2:6 (2:0)
/Andrić 17, Dražić 45+3  – Mbođ 48, Jović 51, Savićević 54p, 58, Parker 77, 90+2/

OFK Beograd (4-2-3-1): Čupić – Zlatković, Planić, Savić, Liščević – Cuckić, Antić – Dražić, Ješić, Andrić – Jovanović
Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Cvetković, Rendulić, Mbođ, Ibanjez – Kovačević, Ristić – Gavrić, Katai, Jović – Vijeira.

Dosat prašine bilo je uoči meča, a ovakav razvoj situacije an terenu će sasvim sigurno doneti nove reakcije…

Kasnili su i sastavi uoči meča, a utakmicu su vodili pomoćnici. Pižon je samo sedeo na klupi, a Grof se u drugom preselio sa svog radnog mesta zbog isključenja…

0
0

19 Komentara

  1. Ovo je vrhunac bezobazluka! Namještaju utakmice naočigled miliona gledalaca i niko ništa ne preduzima! Ima li neko moralan a istovremeno hrabar da kontaktira UEFU i kaže im ko vlada našim fudbalom! Gdje je sada onaj Poledica da da neku izjavu?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato Pizon i nije hteo da vodi utakmicu, ona je kao i pola takmicenja zavrsena jos pre mesec dana… Zivi bili, pa videli, zato dodju Kazahstanci pa nakantaju Zvezdu lagano… Slabo Terza namesta Evropu, samo to fali Zvezdi…

    0
    0
    Odgovori
  3. šta je sa nameštenim utakmicama O F K iz prošle sezone? još to nije ni bilo ba dnevnom redu , a nove se slažu i gomilaju, Jel to sudovi i advokati opet štrajkuju.

    0
    0
    Odgovori
  4. @Ocekivani cirkus

    Nije sveti Petar nego je identicna bagra, samo sto je TVOJ sveti Petar, pa ti nije tako mrzak kao Tvorzic

    0
    0
    Odgovori
  5. AJDE GROBAR TISINA POBEDA JE KOREKTNA AJ MALO RAZMISLI MOZGOM AKO GA IMAS KO BI JOS NAMESTAO U 1 KOLU OMG STVARNO IMA BOLIDA !!! INACE MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI STO NAS NE VOLE !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Bice tebi tisina kad vam vrhunac bude JSL,razmisli malo koliko si slep i kratkovid. Svi kradu,to je cinjenica,ali je Terzic maksimalno bezobrazan..

      0
      0
      Odgovori
      • a ja mislio da je bezobrazluk kada tole uvede tri tima iz prve u super ligu ciji predsednici sede u upravi partizana istovremeno.Kula,Srem i Metalac,povratnik od ove godine,izgleda da je i tole radio na pojacanjima

        0
        0
        Odgovori
  6. Ništa neočekivano! Napredna liga Srbije i napredni Tvorzić!
    I onda kada pogledaš ko pretenduje na FSS, skapiraš da je Tole Sveti Petar naspram njih… Tvorza sa poternice i iz ćelije, pravo u fotelju… Made in Srbija… Zato i živimo ovako.

    0
    0
    Odgovori
    • Поповић свињар председник из које беше партије де ме подсети !? А,Толета да волите разумем па поклонио вам бар пет титула!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter