8
Domaći fudbal

Foto: FK OFK

NEPROFESIONALNO: Pižon će sedeti na klupi OFK Beograda, ali ga neće voditi protiv Zvezde

Objavljeno: 18.07.15 u 22:45

Vladimir Petrović Pižon doneo je konačnu odluku i sedeće na klupi „romantičara“ protiv Crvene zvezde, ali neće voditi tim.

Kako kaže to će mnogo bolje moći da odradi njegov stručni štab, pošto je Četvrta Zvezdina zvezda emotivno rastrojena.

– Sedeću na klupi, biću na klupi, ali će tim voditi pomoćnici, jer mislim da ću tako biti korisniji. Svim srcem želim pobedu OFK Beograda! Mojim mladim igračima želim da pokažu sav svoj raskošan talenat, da u fer i viteškoj, sportskoj borbi dođemo do pozitivnog rezultata – rekao je Petrović za Novosti, a potom nastavio:

– Veoma sam emotivan, danima razmišljam o ovoj utakmici i mislim da bi moji pomoćnici bili korisniji od mene da sa klupe vode tim, da dođemo do prva tri boda u novom šampionatu. Objasnio sam ovo ljudima iz uprave i oni su shvatili situaciju. Molim sve navijače OFK Beograda da ovaj moj čin ne shvate kao nepoštovanje prema njima i klubu i da ga ne smatram “manjim” od kluba u kom sam proveo dugi niz godina.

Meč OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u nedelju na Vračaru sa početkom u 17 časova.

0
0

8 Komentara

  1. Ovo samo ima u zemlji sesira!!!Mogu da se kladim da je smrda sledeci trener zlezde,zapalice grof cim bude video gde je dosao.Ciganski profesionalizam i ozbiljna uprava ofkica-terzica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mene u srpskom fudbalu nista ne moze da zacudi, ali sada mi jedna stvar nije jasna. Navijaci ofke cute i gledaju kako se njihov klub pretvorio u obicnu filijalu koja ima samo jednu svrhu, da sluzi drugom klubu i njegovim interesima. Da li je normalno da se oni ne oglasavaju, a klub im je postao rob Zvezdana Tvorzica? Ipak je taj OFK cetvrti klub po velicini u nasem fudbalu, klub koji je dao toliko igraca i bio ime i u staroj Jugoslaviji, a sada je Tvorzic od njega napravio filijalu, a svi cute.

    0
    0
    Odgovori
    • Odmah se setih transa navijaca Smedereva na jna znamo da je kec ko vrata,navijamo iz inata,aludirajuci na to da im je klub postao grobarska filijala. Uz mnoge druge.

      0
      0
      Odgovori
  3. Svaka cast za ljubav prema Zvezdi ali, kako da verujemo da ces profesionalno voditi klub ako,recimo,u drugom delu Zvezdi zatreba pobeda bas protiv nas, za osvajanje titule?A,i ne verujem da zelis nasu pobedu sutra.Idi treniraj Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter