5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠ DO KOSKE: Grujić odbio dva bivša evropska šampiona zbog trećeg

Objavljeno: 17.07.15 u 12:54

Omladinski reprezentativac Srbije Marko Grujić imao je prema rečima direktora kluba Zvezdana Terzića dve odlične ponude, ali je u dogovoru sa roditeljima ipak odlučio da ih odbije i ostane makar još godinu dana na Marakani.

– Postoje dve odlične ponude, ali nam je Marko rekao da želi da ostane bar još godinu dana. Pre naše želje da zadržimo mlade igrače važnija nam je egzistencija kluba na duže staze. Posle plaćanja evropske licence u poslednja tri meseca nismo inkasirali ni dinar. Zna se da dugujemo zaposlenima plate i da treba namiriti još dospelih obaveza, rekao je Terzić za Sport.

Prema pisanju ovog lista radi se o dva bivša evropska prvaka Hamburgeru i Čelsiju koji su bili spremni da izdvoje milion i po evra za mladog vezistu, s tom da bi Grujić verovatno otišao na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta da je prihvatio da postane član kluba iz Londona.

Inače crveno-beli se uoči prvog meča novog šampionata nalaze u određenim kadrovskim problemima odnosno povredili su se standardni članovi odbrane.

0
0

5 Komentara

  1. Svi iz uprave treba da odu. Voze auta od vise desetina hiljada eura, a nema se za plate. Treba da dodju novi ljudi. Zvezda je u minus od ovih direktora sto kao oce da joj pomognu!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno mi je kako se uvek Čelsi, Barsa, Real i ostali grabe za zvezdine igrače, a oni na kraju bez obeštećenja završe u Kini, Kazahstanu, itd…

    0
    0
    Odgovori
  3. Gusto je bato, počelo je rklamiranje ,treba pod hitno nekoga prodati inače odvede ih Terza u propast. Problem je što je to sitna lova. Svi znaju da su u buli a kako nekoga prodati kada Vas škartiraju u prvom kolu.A sada novinari zaboga odbio dva bivša,pa i zvezda je bivša.Nojevi Vi i dalje verujete,gotovo je došao đavo po svoje.

    0
    0
    Odgovori
  4. U ovo ni telad sa severa ne mogu da poveruju. Njegov otac je platio ovaj natpis ne bi li izvrsio pritisak na trenera da ga pusta vise u igru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter