Omladinski reprezentativac Srbije Marko Grujić imao je prema rečima direktora kluba Zvezdana Terzića dve odlične ponude, ali je u dogovoru sa roditeljima ipak odlučio da ih odbije i ostane makar još godinu dana na Marakani.

– Postoje dve odlične ponude, ali nam je Marko rekao da želi da ostane bar još godinu dana. Pre naše želje da zadržimo mlade igrače važnija nam je egzistencija kluba na duže staze. Posle plaćanja evropske licence u poslednja tri meseca nismo inkasirali ni dinar. Zna se da dugujemo zaposlenima plate i da treba namiriti još dospelih obaveza, rekao je Terzić za Sport.


Prema pisanju ovog lista radi se o dva bivša evropska prvaka Hamburgeru i Čelsiju koji su bili spremni da izdvoje milion i po evra za mladog vezistu, s tom da bi Grujić verovatno otišao na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta da je prihvatio da postane član kluba iz Londona.

Inače crveno-beli se uoči prvog meča novog šampionata nalaze u određenim kadrovskim problemima odnosno povredili su se standardni članovi odbrane.