0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

KORAK PO KORAK: Milinkoviću Rumuni nisu ni na kraj pameti

Objavljeno: 17.07.15 u 16:53

Žreb u Nionu je Partizanu kao mogućeg protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dodelio pobednika dvomeča Steaua – Trenčin. Trener Zoran Milinković za sada razmišlja samo o Gruzinima.

Sva pažnja stratega srpskog šampiona usmerena je na start prvenstva i revanš u Gruziji.
– Prvo bi trebalo skočiti, pa reći – hop. To znači da smo sada koncentrisani na, za nas, dve veoma važne utakmice, protiv Metalca i Dila Gorija. Kad ostvarimo po nas povoljan rezultat onda ćemo se baviti eventualnim protivnikom, koji je svakako za respekt. U Partizanu rivalima uvek pristupamo sa puno ozbiljnosti, kao i detaljnom stručnom analizom iz svih aspekata –  rekao je Milinković.

Partizan u utorak igra revaš sa Dilom Gori, koju je na svom stadionu savladao 1:0, golom Stefana Babovića iz slobodnog udarca. Večeras od 20.00 sati počinje odbranu titule, a posle če razmišljati o Rumunima, koji su prvi meč dobili sa 2:0.

Pogledajte i koga je sve Partizan mogao da izvuče, pa zaključite kako su crno-beli prošli. Da li će Grobari putovati u Bukurešt?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter