1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČOVEK KOJI ZNA KAKO SE OSVAJA TITULA: Stojanović veruje u Čukarički i Vojvodinu

Objavljeno: 17.07.15 u 12:41

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da bi pored večitih rivala u borbu za titulu u novoj sezoni Superlige mogli da se umešaju Čukarički i Vojvodina.

Partizan je u poslednjih osam godina sedam puta bio šampion, a upravo je Stojanović na klupi Zvezde uspeo na kratko da prekine dominaciju crno-belih.

– Biće veoma zanimljivo prvenstvo. Zvezda je dovela dobre igrače, ali i drugi konkurenti su se odlično pojačali i pretenduju na vrh. Pored Zvezde i Partizana tome se nadaju Vojvodina i Čukarički, ekipe koje imaju ozbiljne ambicije da se bore za titulu prvaka, rekao je Stojanović Tanjugu.

Stojanović je izjavio da prati utakmice bivšeg kluba, a čak uživo gledao utakmicu protiv Karpata na pripremama u Sloveniji.

– Opet je puno fudbalera došlo i otišlo, zbog čega je potrebno vreme jer ništa ne može preko noći. Ta situacija mi je poznata pošto sam je i sam imao u Zvezdi i potrebno je strpljenje, rekao je Stojanović.

On je istakao da je bilo dobro za srpski fudbal kada bi bilo više klubova kao što je Čukarički.

– Nije slučajno što su u vrhu srpskog fudbala i što su osvojili Kup. Imaju ekipu dugo na okupu i već tri godine imaju samo minimalne promene. To su automatizmi koji su postavljeni i koji funkcionišu baš dobro. Velika je sreća da postoji klub gde su igrači zadovoljni jer primaju platu na vreme, naveo je slovenački trener.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter