4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAIRAT JE KRIV: Kapiten Crvene zvezde ipak napušta stadion ‘Rajko Mitić’?

Objavljeno: 16.07.15 u 10:30

Ispadanje Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope primoralo je upravu kluba da proda jednog važnog igrača, a po svemu sudeći reč je o kapitenu Predragu Rajkoviću.

Naime, kasa crveno-belih je prazna, pošto je u ovom prelaznom roku zarađeno svega 550 hiljada evra od prodaje Darka Lazića u Anži (150 hiljada) i Ifeanija Onjila u Saudijsku Arabiju (400 hiljada). Imajući u vidu da priliva novca od igranja u Evropi neće biti, uprava je odlučila da proda jednog od ključnih fudbalera. Po informacijama koje ima Žurnal reč je o golmanu Predragu Rajkoviću.

Najbolji mladi golman planete je ponovo na spisku želja Briža. Belgijski tim ima nameru da proda dosadašnjeg čuvara mreže Metjua Rajana i od tih para dovede Negotinca. Za sada je problem u obeštećenju, pošto Crvena zvezda traži tri milona evra, a Briž nudi 2,5 miliona. Ipak, za očekivati da crveno-beli pristanu i na manju sumu zbog finansijskih problema. Crvena zvezda neće uzeti celu sumu od prodaje Predraga Rajkovića, već će 30 posto dobiti Jagodina.

Predrag Rajković se nalazi na listi 50 najtalentovanijih fudbalera sveta.

0
0

4 Komentara

  1. Kad vec mora da ide, neka ide za tih 2.5. milki odmah i 20% od naredne prodaje. Iz Briza ce se lakse prodati za veliku sumu nego iz Zvezde i to je dodatnih prihod za buducnost.

    Ako bi ostao do kraja sezone, to bi bilo sjajno, ali je nerealno.

    Srecno Rajko!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojih 8? Nismo mi,Hrvatska ni Dinamo. Dragulj iz Evrope ima jednu cenu a iz Srbije ima neku sestu cenu,to je realnost,prodali bi ga i za 10mil.e.kad bi mogli ali ovo je Srbija.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ili novinari pokušavaju dodatno da destabilizuju Zvezdu ovakvim besmislenim člancima, ili će uprava neosporno dokazati da je luda i da funkcioniše kao „seljačka zadruga“, ako pusti Rajkovića za premalo novca. Realno, svaka prodaja za manje od 8 miliona je loš potez.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter