Ispadanje Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope primoralo je upravu kluba da proda jednog važnog igrača, a po svemu sudeći reč je o kapitenu Predragu Rajkoviću.

Naime, kasa crveno-belih je prazna, pošto je u ovom prelaznom roku zarađeno svega 550 hiljada evra od prodaje Darka Lazića u Anži (150 hiljada) i Ifeanija Onjila u Saudijsku Arabiju (400 hiljada). Imajući u vidu da priliva novca od igranja u Evropi neće biti, uprava je odlučila da proda jednog od ključnih fudbalera. Po informacijama koje ima Žurnal reč je o golmanu Predragu Rajkoviću.


Najbolji mladi golman planete je ponovo na spisku želja Briža. Belgijski tim ima nameru da proda dosadašnjeg čuvara mreže Metjua Rajana i od tih para dovede Negotinca. Za sada je problem u obeštećenju, pošto Crvena zvezda traži tri milona evra, a Briž nudi 2,5 miliona. Ipak, za očekivati da crveno-beli pristanu i na manju sumu zbog finansijskih problema. Crvena zvezda neće uzeti celu sumu od prodaje Predraga Rajkovića, već će 30 posto dobiti Jagodina.

Predrag Rajković se nalazi na listi 50 najtalentovanijih fudbalera sveta.