2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE KASALICA: Čim Zvezda pozove, meni prorade emocije!

Objavljeno: 15.07.15 u 09:22

Sinoć se iznenada pojavila informacija da bi bivši napadač Crvene zvezde Filip Kasalica mogao da se vrati u voljeni klub, što je nešto kasnije potvrdio i sam fudbaler.

Crnogorski reprezentativac Filip Kasalica trenutno je bez angažmana, posle jednogodišnje epizode u korejskom Ulsanu. Nakon što je na sopstveni zahtev ovog leta raskinuo ugovor sa tim klubom trenirao je individualno u Beogradu, a onda je usledio poziv Crvene zvezde.

– Poziv me je iskreno iznenadio, a kod mene su proradile emocije prema voljenom klubu. Spreman sam da detaljno pregovaramo i smatram da mogu znanjem i iskustvom da pomognem u ispunjavanju rezultatskih ambicija Crvene zvezde – rekao je Kasalica za ‘Sport’.

Kasalica je sa Crvenom zvezdom osvojio po jedan trofej u prvenstvu i Kupu Srbije, a u karijeri je još nosio dres užičke Slobode, Hajduka iz Kule i OFK Beograda.

0
0

2 Komentara

  1. Cela Crna Gora ce da se preseli u Crvenu Zvezdu, al ajde da je ono najbolje iz Crne Gore u Crvenoj Zvezdi kao Dejo Savicevic nekad, nego je najgori skart Raje Bozovica u Zvedi kako bi im proslo kroz papire kako su igrali u Zvezdi…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos nam ovaj fali-zaista je ostavio trag u klubu u prethodnom mandatau hahahahahahahahah KASALICA-PADALICA, mislio sam da je ovaj trener sadasnji nas grof, sto se fudbala tice, zaista grof ali sve mi se cini da on nece kod nas dogurati ni do seoskog kmeta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter