4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

LIGA EVROPE NA ‘MARAKANI’: Čuka protiv Gabale na Banovom brdu, pa se seli u Ljutice Bogdana

Objavljeno: 15.07.15 u 08:47

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak protiv azerbejdžanske Gabale igraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na svom stadionu, ali to neće biti slučaj već od narednog, trećeg kola.

Stadion Čukaričkog ni ove godine ne zadovoljava kompletne standarde UEFA, pa je klub primoran da u slučaju prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope potraži drugo mesto za odigravanje utakmica.

To će biti stadion ‘Rajko Mitić’ koji će u to vreme, igrom slučaja i vrlo ranom eliminacijom Crvene zvezde iz istog evro-takmičenja, biti slobodan i na raspolaganju ‘Brđanima’.

– Mislim da nećemo moći ni sledeće godine, ukoliko budemo učesnici da igramo sve mečeve u Evropi na svom stadionu – procenio je direktor Dragan Ilić, a prenosi ‘Žurnal’.

Čukarički u četvrtak dočekuje Gabalu iz Azerbejdžana na svom stadionu što će biti poslednja evropska utakmica na Banovom brdu. Uz malo sreće, možda Čukarički dovede Ligu Evrope na ‘Marakanu’, kad već nije Crvena zvezda…

0
0

4 Komentara

    • Pa mozda dodje masa ljudi,a da bi usli na stadion mora da prodju kroz trzni centar..guzva ..Ne znam zasto je uopste napravljen stavion vozdovca kad se na njemu igraju utakmice na kojima moze da prisustvoje do 100 navijaca..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter