1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DARKO BRAŠANAC: Nikad mi se nije desilo da promašim ovoliko šansi

Objavljeno: 15.07.15 u 08:35

Fudbaleri Partizana savladali su Dilu Gori u prvom meču u novoj sezoni rezultatom 1:0 u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.Vezista crno-belih, Darko Brašanac, bio je jedan od najboljih igrača na meču.

– Nikad mi se nije desilo u karijeri da imam ovoliko šansi i ne uspem da dam gol. Prijalo mi je što sam igrao na meni omiljenoj poziciji između dva šesnaesterca jer sam tu najkorisniji – rekao je Brašanac.

– Utakmica je bila taman onakva kakvu nam je stručni štab najavio očekivali smo zatvorenu Dilu Gori, ali smo i pored njihovog defanzivnog opredeljenja uspeli da napravimo dosta prilika. Samo još da su makar dve-tri lopte ušle u gol. Ma biće još bolje u revanšu – dodao je Brašanac.

Debitant u postavi „Parnog valjka„, Valeri Božinov, bio je oduševljen podrškom sa tribina.

– Hvala navijačima za 90 minuta pesme i fantastične podrške. Nadam se da ćemo im ispuniti želju i ući u Ligu šampiona, ali hajde prvo da još jednom pobedimo Dilu Gori. Mi smo Partizan, veći klub i bolji tim od njih, i zato moramo da ih dobijemo i kod njihove kuće – rekao je Božinov, prenosi Goal.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter