0
Domaći fudbal

‘UDARNA IGLA’ NOVOSAĐANA: Što pre slomiti otpor Spartaksa!

Objavljeno: 14.07.15 u 13:20

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak dočekuju Spartaks iz Jurmale u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf nad ekipom mađarskog MTK u prvom kolu bio je Miljan Mrdaković koji pred duel sa Letoncima ima velika očekivanja.

– Dane posle meča sa MTK smo iskoristili da saznamo što više informacija o ekipi Spartaksa. Oni su u prethodnom kolu izbacili Budućnost. Pre svega moramo da budemo oprezni jer su oni Podgoričane iznenadili upravo u prvoj utakmici, u gostima. Posebno treba obratiti pažnju na to da su na tom duelu gubili već posle par minuta, da bi kasnije dali tri gola, što je svakako impresivan učinak u gostima i što pokazuje da imaju pobednički karakter, da ne žele da se predaju tako lako – smatra Mrdaković.

33-godišnji centarfor veruje da je ipak sve u rukama njegove ekipe.

-Naša namera biće da od starta nametnemo našu igru, što se pokazalo kao dobar recept protiv MTK. Ideja je da već u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat, kako bismo u revanš ušli bez nervoze. Takođe će biti važno i da ne dozvolimo sebi padove u koncentraciji jer smo videli da Spartaks to ume da iskoristi. Svakako verujem u naš prolaz dalje – zaključio je Mrdaković.

U letonskom prventvu je do sada odigrano 11 mečeva i Spartaks trenutno zauzima petu poziciju sa deset poena zaostatka u odnosu na vodeću Liepaju. Meč Vojvodina – Spartaks igra se na stadionu ‘Karađorđe’ u četvrtak, 16. jula od 20:30 časova i ulaz će, kao i na duel sa MTK, biti besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter