0
Domaći fudbal

SUZE I TUGA NA ‘MARAKANI’: Gogo, meni se ne oprašta, ja bih sa tobom još jednu titulu da osvojim! (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.15 u 13:40

 Fudbalski klub Crvena zvezda održao je komemoraciju na kojoj su se svi prijatelji kluba i saigrači oprostili od Gorana Gogića, tragično preminulog fudbalera.

 Velika je bol i tuga koju osećaju svi ljubitelji fudbala u Srbiji posle gubitka fudbalera Gorana Gogića. Tako je bilo i na oproštaju voljenog kluba od, kako je rekao predsednik Mijailović, omiljenog igrača u Zvezdi.

– Niko nije mogao ni da zamisli da će se od tebe opraštati na ovakav način. Mislili smo da ćemo još dugo deliti radosti i tuge naše Zvezde. Voleo si mnogo Zvezdu i svi u Zvezdi su tebe mnogo voleli. Svima si bio omiljen… Prerano si otišao. Neka ti je večna slava i hvala – jedva govoreći, kroz suze je rekao predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Od njega se sa suzama u očima oprostio i kapite Crvene zvezde i njegov saigrač još iz dana u Jagodini. Predrag Rajković bio je veoma vezan za pokojnog Gorana Gogića.

– Voljeni moj Gogo, trebalo bi da se oprostim od tebe, a meni se ne oprošta, treba da gledam u tvoju sliku, a ja bih da te zagrlim, ja bih sa tobom još jednu titulu da osvojim. Neću da pričam o tome koliko si voleo Zvezdu, koliko si bio ushićen kada smo zajedno išli iz Jagodine u Zvezdu… Jer sada znam zašto je tako.  Obogatio si mi život i karijeru. Vaspitavaću svoju decu da liče makar malo na tebe. Ti nikada nećeš prestati da živiš dokle god je nas tvojih prijatelja, a ima ih bar još četiri miliona – suzama se od omiljenog saigrača oprostio Zvezdin kapiten.

(youtube / MrRedStarBelgrade .)

Goran Gogić preminuo je u Kini prošle nedelje u 29. godini života. Sahrana će se obaviti u Kuli, a još uvek nije poznat termin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter