0
Evropske lige

LUKAVA ‘STARA DAMA’: Juventus koristi Kediru kako bi posvađao Ozila i Vengera!

Objavljeno: 14.07.15 u 14:01

Nemački reprezentativac turskog porekla nezadovoljan je svojim statusom u Arsenalu i zbog toga od Arsena Vengera traži promenu ili pozicije ili kluba, što je razbesnelo francuskog stručnjaka.

Ozil je, naime, već duži period nezadovoljan svojim statusom u timu, tačnije, pozicijom na kojoj ga forsira Arsen Venger. Nemac je u Arsenalu uglavnom igrao po strani, na krilu, umesto na mestu plejmejkera, što mu sada Juventus nudi i čeka ga raširenih ruku.

Čak je ‘stara dama’ iskoristila Samija Kediru, od juče i zvanično novog igrača Juventusa, kako bi privoleo svog jako dobrog prijatelja da dođe u Torino. To je dodatno razbesnelo Vengera koji je zauzeo jasan stav po pitanju odlaska Ozila.

– Ima ugovor, naš je igrač i ostaće to i naredne sezone. Sa njim sam samo razgovarao o njegovoj defanzivi, a ne o poziciji u timu – jasan je bio Venger.

Međutim, videćemo šta će se dešavati, Juve očajnički pokušava da dovede organizatora igre posle odlaska Andree Pirla ‘preko bare‘.  Zanimljivo je da će na pripremama meč odigrati upravo Juventus i Arsenal, teško da će se taj duel nazvati ‘prijateljskim’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter