0
Fudbal

DOVIĐENJA, MAJSTORE: Kapelo dobio otkaz

Objavljeno: 14.07.15 u 11:28

Italijanski fudbalski stručnjak, Fabio Kapelo više neće raditi kao selektor fudbalske reprezentacije Rusije, saopštio je danas Fudbalski savez Rusije (FSR).

Kako stoji u saopštenju na sajtu FSR, Kapelo je dobio otkaz zbog serije loših rezultata u kvalfikacijama za EP 2016. godine.

– Fudbalski savez Rusije i selektor nacionalnog tima Fabio Kapelo postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora – stoji u saopštenju.

Rusija je trenutno na trećoj poziciji na tabeli Grupe G sa saldom od osam bodova, četiri manje od drugoplasirane Švedske i osam manje od prvoplasirane Austrije.

Selekcija „Zbronaje“ imaće velikih problema da izbori plasman na završnicu Evropskog prvenstva u Francuskoj sledeće godine.

Kapelo je 2012. godine seo na kormilo „Zbornaje„, a prošlog januara potpisao je novi četvorogodišnji ugovor, koji bi trajao do kraja Svetskog prvenstva 2018. godine.

Međutim, on se već izvesno vreme nalazio na rubu otkaza, a od tog čina u nekoliko navrata spašavao ga je lično ruski ministar sporta. Ovaj put ni to nije pomoglo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter