0
Evropske lige

ARSEN VENGER: Mančester je kupio dva fenomenalna igrača

Objavljeno: 14.07.15 u 08:31

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, izjavio je da su čelnici Mančester junajteda napravili fantastičan posao angažmanom Morgana Šnajderlina i Bastijana Švajnštajgera.

On je ovu dvojicu fudbalera opisao kao „igrače svetske klase“ ocenivši da su se „Crveni đavoli“ maksimalno pojačali pošto su pre toga kupili i Memfisa Depaja iz PSV-a, ali i sjajnog beka Matea Darmiana iz Torina.

– Svi smo znali da neće biti srećni što su prošlu sezonu završili van prva tri mesta i oni su ovako reagovali – rekao je Arsen Venger.

– Napravili su nekoliko zanimljivih kupovina. Izašli su iz sezone sa stavom da moraju da rekonstruišu ekipu na sredini terena, a to su učinili kupivši dva vrlo važna igrača: Švajnštajgera i Šnajderlina. Oni su igrači svetske klase – ocenio je Venger.

– Nema sumnje da je Morgan izrastao u sjajnog igrača najvišeg nivoa. Uz to, Bastijan je fudbaler koji je čitave karijere na tom nivou. Biće zanimljivo videti kako će ih Junajted uklopiti sa ostalim igračima – podvukao je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter