3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VIŠAK KOD MURINJA: ‘Odbeglo’ dete Partizana u Holandiji

Objavljeno: 13.07.15 u 11:48

Dete Partizana, a sada član Čelsija Danilo Pantić karijeru će nastaviti u Holandiji.

Bivši vezista crno-belih je potpisao predugovor sa „plavcima“, ali se neće zadržati na Stamford Brdžu, već će na kaljenje. Naime, Pantić će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Viteseu. Papirologija je skoro gotova, te se očekuje da se mladi reprezentativac Srbije u toku nedelje preseli u Austriju gde se klub iz Holandije priprema.

0
0

3 Komentara

  1. Sta svi napadate decka, njegov izbor i niciji drugi, on sam odlucuje kako ce njegova karijera teci. Ja sam navijac Partizana i bas ne u jednom trenutku se nisam naljutio na njega. Zavoleo sam ga gledajuci njegove partije u crno belom dresu i dresu reprezentacije i trebao je klub da ga pusti ako je vec hteo ici a ne da se tako ophode prema njemu jer pola uprave zeli da se obezbede do kraja zivota od njegovog transfera i transfera ostalih igraca a za klub ih zabole ona stvar.

    0
    0
    Odgovori
  2. Znate li kad ce on igrati na stamford bridz – na
    pickovdan, zaludelo dete, juri pare a izgubice karijeru, jer ko juri goluba na grani a ispusti vrapca iz ruke ostaje i bez goluba i vrapca, a to dete ce izgubiti i pare i karijeru, halapljivost je vrlo opaka bolest, – zalosno a imalo je mogucnosti da bude nesto ovako ostace upamceno kao jedan neuspeo projekat,i jedan talenat u pokusaju

    0
    0
    Odgovori
    • o čemu pričate, znam dete,znam mu porodicu,sve što je stekao i uradio uradio je sam,njegova porodica ne znate kako je živela smradovi nijedni,kako bi vi reagovali da vam je neko dao ponudu koja se ne odbija,ma jedite govna vi pametnjakovići,o kojem Srpskom fudbalu vi pričate,o ovom gde je sve namešteno,mrš!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter