0
Evropske lige

POJAČANJA: Švajni iz Bajerna mogao samo na Old Traford, Šnajderlin počastvovan dolaskom (FOTO)

Objavljeno: 13.07.15 u 16:20

Mančester Junajted je danas predstavio dva nova pojačanja, Bastijana Švajnštajgera i Morgana Šnajderlina. 

Švajni je na Old Traford stigao iz minhenskog Bajerna, a mančesteru se obavezao na trogodišnju vernost. Postao je prvi Nemac u istoriji koji će zaigrati za ovaj klub.

– Junajted je jedini klub zbog kojeg bi napustio Minhen. Osećam da sam spreman za nove izazove u najjačoj ligi na svetu i radujem se novoj saradnji sa Luj van Galom – rekao je Švajnštajger.

foto: Twitter
foto: Twitter

Za prvi tim Bajerna odigrao je 500 utakmica, postigao 67 golova i osvojio 20 trofeja. Za reprezentaciju Nemačke je zabeležio 111 nastupa, 23 puta upisao se u listu strelaca i bio deo tima koji je prošle godine osvojio Mundijal u Brazilu. Njegovim dolaskom oduševljen je Luj van Gal, koji za Nemca već kaže da nije stranac, logično, jer su sarađivali u Bajernu.

Šnajderlin je došao iz Sautemptona, na četiri godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu.

Morgan
Foto: Twitter manchester United

  Počastvovan sam što sam postao igrač Mančester Junajteda. Kada sam saznao da žele da me dovedu, nije mi bilo teško da donesem odluku. Sedam godina sam uživao u Sautemptonu i to je klub koji će zauvek biti u mom srcu. Ali prilika da zaigram za Mančester bila je isuviše dobra da je ne bih prihvatio – rekao je on.

Osim za jednu od glavnih zvezdi prelaznog roka, Zvajni može da ponese epitet ne prve kopačke, već ‘papuče.’ Znate li zašto?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter