8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PIŽON ZAPLAKAO NA KONFERENCIJI: Kako protiv Zvezde?! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.15 u 18:56

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon predvodiće u nedelju, od 17.00 časova, OFK Beograd protiv crveno-belih, a prilikom najave tog meča je čak i zaplakao! 

Prvo kolo Jelen Superlige doneće jedan jako zanimljiv duel:

Malo je nezgodno i teško. Tolike godine sam bio u Zvezdi, ali – zastao je Petrović i u tom trenutku su mu kroz gvale prošle sve situacije koje je prošao sa Zvezdom. To je za njega bilo toliko emotivno, da su mu krenule suze…

Pogledajte kako je to izgledalo: 

izvot: YouTube, Sportnetwork011

Miodrag Grof Božović nije baš u zavidnoj situaciji pred ovaj meč.

0
0

8 Komentara

  1. Ovako su glodari pisali i za NOvi Pazar,( Kosanovic), Napredak ( Lalatovic), Vozdovac ( Lalatovic )….svuda smo izgubili bodove…..a oni, kradu li kradu….imaju „dzentlmenske“ dogovore sa bivšim igračima i trenirima, oni ne kradu, a „osvajaju“ titule, a mi krademo, a ne osvajamo titule ! Nadam se da iz Zvezde nece vise da obracaju pažnju na lopove, i da ce da se usresrede samo na bodove i protivnike ! Napred ZVEZDO !!! A oni neka pišu šta hoće ! Drugo, želimo baš što više da se KRADE ako zanaju, ali pošto ne znaju, neka pitaju Đuru i ovog Popovića, da im daju časove..a onda da vide glodari kako to izgleda kada se godinama krade a ne možeš ništa da uradiš ! Mi smo navikli samo na TERENU da igramo, a oni su maheri van terena, zato čekaju „samo“ 11 godina za pobedu, a GOl postižu na svakih 665 minuta u Evropi, jer tamo nema „dogovora “ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Нико звездо нема то што имаш ти, 50 милиона дугова и државу да ти опрости!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vrlo lako prepustićeš Zvezdi u obe utakmice bodove. Biće to jako poštene utakmice u kojima Zvezda već upisala šest bodova.

    0
    0
    Odgovori
  4. Svaka cast legendo ! Cenim ovakve ljude koji vole svoj klub pa makar oni bili i iz suprotnog tabora poput Stanojevica ili pak iz inostranstva primeri Kasiljasa, Totija, Dzerarda.. Stvarno zasluzuju veliki naklon

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter