0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/John__Percy

ŽELE NAPADAČA: Mančester junajted u trci za Bentekeom

Objavljeno: 12.07.15 u 09:34

Nakon što su su se oprostili od holandskog napadača, Robija Van Persija, čelnici Mančester junajteda traže adekvatno rešenje za poziciju centarfora kako ne bi ostali deficitarni sa tom pozicijom u tomu.

Prema pisanjima ostrvskih medija, izbor je pao na Kristijana Bentekea, reprezentativca Belgije i fudbalera koji se nalazi pod ugovorom sa Aston Vilom. Međutim, problem za Luja Van Gala jeste što je Liverpul pre tima sa „Old Traforda“ pokazao interesovanje za ovim 190 centimetara visokim napadačem.

Kako su ranije preneli ostrvski mediji, „Crveni“ su spremni da plate napadača tima sa „Vila Parka“ čak 45 miliona evra, pa je jasno da će Junajted morati propisno da odreši kesu ukoliko bi zaista želeo da angažuje Belgijanca.

Kristijan Benteke je prošle sezone odigrao 33 utakmice za Aston Vilu na kojima je postigao 15 golova. Beteke je stigao u Aston Vilu 2012. godine iz Genka za sumu od svega 10 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter