0
Fudbal

MLS LUDILO U NJUJORKU: Osam golova, četiri penala (dva promašena), het-trik Đovinka (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.15 u 23:37

Svi oni koji do danas nisu gledali utakmice MLS šampionata posle meča koji su na Jenki stadionu u Njujorku odigrali domaći Siti i gosti iz Toronta (4:4) će dobro razmisliti o promeni odluke.

Dolaskom velikih evropskih i svetskih zvezda koje su uglavnom na zalasku karijere poboljšao se i kvalitet samog takmičenja, ali čini se da arbitri i dalje ne mogu da isprate sve to.

To je večeras potvrdio Ted Ankel koji je dosudio čak četiri penala, po dva za obe ekipe, od kojih su polovina bila blago rečeno diskutabilna. Međutim, to svakako ne umanjuje ono što su na terenu radili pre svega Sebastijan Đovinko (tri gola i asistencija) sa jedne i David Vilja (dva gola) sa druge strane.

Domaći su imali prednost od dva gola, usledio je potpuni preokret u režiji nekadašnjeg igrača Juventusa, da bi na kraju bodovi bili podeljeni pošto je posle gola Delgada u 82. minutu Nalins samo dva minuta kasnije postavio konačnih 4:4. Uostalom da ne dužimo previše pogledajte sami snimak najzanimljivijih detalja sa meča.


(Izvor: Youtube/Goals HDQ)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter