0
Domaći fudbal

MISLIO DA JE APRIL?! Štoper Čukaričkog se ne seća utakmice sa Domžalama!

Objavljeno: 12.07.15 u 14:52

Neverovatna stvar desila se u revanš meču između Čukaričkog i Domžala – Lukas Pjasentin je doživeo amneziju i uopšte se ne seća tog duela!

Naime, on je u finišu meča doživeo udarac u glavu usled čega je doživeo amneziju. Tri dana posle ove utakmice sa njim je sve u redu i veruje da će biti spreman za četvrtak i okršaj sa Gabalom, ali će mu Domžale sigurno ostati upamćeno za ceo život.

– Deset minuta pre završetka meča sudario sam se glavom sa drugim igračem i pretrpeo jak udarac. Rekao sam ljudima na klupi da je sve u redu, vratio se na teren, ali sam onda doživeo privremenu amneziju i utakmice se uopšte ne sećam! – rekao je za ‘Žurnal’ štoper Čukaričkog.

Amnezija je bila tolika da je posle susreta mislio da je april mesec!

– Znam samo da sam igrao jer mi je to kazala moja žena, a iz kluba su mi saopštili sve detalje vezano za meč. U prvim satima posle sudara mislio sam da smo u aprilu mesecu! Sad je sve u redu, prošao sam preglede. Nadam se da ću biti spreman za Gabalu u četvrtak – istakao je Pjasentin.

Čukarički je remijem bez golova prošao slovenačku ekipu Domžale zahvaljujući pobedi u prvom meču u gostima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter