25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOME LI ĆE PRIPASTI? Zvezda ostaje bez ‘desetke’

Objavljeno: 12.07.15 u 20:06

Veliki broj novih igrača u Crvenoj zvezdi doveo je do toga da trener Miodrag Božović mora da odluči ko je od fudbalera koji su mu na raspolaganju prekobrojan.

Tako će posle dvojice omladinaca Živkovića i Marinkovića koji su prosleđeni u Spartak na pozajmicu najverovatnije otići i mladi makedonski internacionalac Daniel Avramovski i to u OFK Beograd, piše Blic.

Sam podatak da je kada je došao među crveno-bele zadužio „desetku“ dovoljno govori o tome koliko se od njega očekivalo u klubu, ali on nije uspeo da pokaže ni delić svog talenta. Istina, ćčesto je imao problema sa povredama pa je više vremena prvodio oporavljajući se od njih nego na treninzima.

Biće interesantno videti ko će preuzeti broj 10 pošto je opšte poznato da se on obično nalazi na dresu igrača koji je pravi vođa na terenu.

U komentarima možete da napišete svoje mišljenje ko zaslužuje dres sa brojem koji su nosile legende kluba.

0
0

25 Komentara

  1. broj 10 samo nose majstori fudbala takvog nema ni crvenoj zvezdi niti u reprezentaciji poslednji je bio dragan stojkovic piksi

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto me ne cude odlasci u ofk,spartak i ostale zvezdine filijale. Poceli da prodaju igrace za bodove. Na kakve su niske grane spali,nekasa se igraci prodavali za novac a sada za bodove.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si glup. Otisli su na pozajmice,nisu prodati. Eto koliko se razumijes u situaciju. Sli neverovatno je koliko grobara ima na nase vesti!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter