1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANGAŽMAN: Bivši igrač Zvezde pojačao Vojvodinu

Objavljeno: 11.07.15 u 08:51

Kao što je dobro poznato, fudbaleri novosadske Vojvodine plasirali su se u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u prvom kolu uspešno prebrodili dvomeč sa mađarskim MTK.

Novosadski crveno-beli su u prvom meču odigrali 0:0 u Budimpešti, da bi u revanšu slavili rezultatom 3:1.

Sa plasmanom u narednu fazu evro-takmičenja porasle su i ambicije kluba, a shodno tome na stadion „Krađorđe“ tako su stigla i nova lica.

Tako je, kako prenosi Sportski žurnal, tokom jučerašnjeg dana novosadski klub pojačao bivši igrač Crvene zvezde, Ognjen Ožegović.

Ovaj mladi 21-godišnji fudbaler je karijeru počeo u dresu Crvene zvezde u sezoni 2012-13, da bi potom igrao još za Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, a prošlu sezonu je proveo u dresu Borca iz Čačka

Ožegović igra na poziciji napadača, a prema procenama specijalizovanog portala Transfermarket, cena mu nije nimalo naivna pošto košta 400.000 evra.

Ovaj 180 centimetara visoki centarfor obavezao se na trogodišnju vernost novosadskom klubu,  ako je verovati rečima sportskog direktora Voše, Ljubiše Dunđerskog, klub iz „Srpske Atine“ još nije završio kompletiranja tima i biće dodatnih pojačanja u ovom klubu.

0
0

1 Komentara

  1. terzicu,da li si cuo za OZEGOVICA, aman bre , terzicu ti ne znas sta je sram,DELIJE, hajde da najurimo besramnog dzelata NASE zvezde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter