0
Domaći fudbal

MILJAN MRDAKOVIĆ: Timskom igrom do velike pobede!

Objavljeno: 10.07.15 u 13:56

Fudbaleri Vojvodine uspešno su prošli prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon što su u Novom Sadu savladali mađarski MTK sa 3:1.

Sjajnu partiju i bitnu ulogu u trijumfu odigrao je i Miljan Mrdaković, koji je ekipu sa stadiona ‘Karađorđe’ pojačao ovog leta. Mrdaković je bio strelac drugog gola, a uz to je imao nekoliko sjajnih šansi.

Iskusni centarfor bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe i oduševljen trijumfom i prolaskom u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pokazali smo koliko vredimo. Izuzetno sam srećan zbog načina na koji smo trijumfovali, nismo dozvolili da nas rano vođstvo gostiju poremeti. Znali smo šta nam je potrebno i držali smo se svog plana, što se na kraju isplatilo. Pobedila je naša timska igra i srećan sam što sam mogao da doprinesem trijumfu. I nećemo da se zadržavamo na ovome, idemo dalje rekao je Mrdaković.

Naredni rival Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće letonski Spartaks.

Igramo protiv letonskog Spartaksa koji je izbacio Budućnost iz Podgorice. Narednih dana nas očekuje detaljna analiza predstojećeg rivala. Ne znamo još uvek mnogo o njima, ali ako budemo nametnuli našu igru, siguran sam da ćemo ponovo biti uspešni zaključio je Mrdaković.

 Prvi meč drugog kola kvalifikcija za Ligu Evrope između Vojvodine i Spartaksa igra se 16. jula u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter