1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILINKOVIĆ ZNA TIM: Partizan sa tri napadača na Dila Gori?

Objavljeno: 10.07.15 u 11:15

Do premijere Partizana u Evropi ostalo je još četiri dana, a već je počelo sa spekulacijama u kom će sastavu crno-beli istrčati na teren protiv Gruzina.

Ako se pogledaju prijateljski mečevi jasno je da trener Zoran Milinković neće više forsirati taktiku 4-2-3-1 sa kojom je stigao do šampionske krune, već da će „parni valjak“ sada igrati ofanzivnije u taktici 4-3-3. Već sada je startna postava poznata, tim će pretrpeti neke promene, a biće ih sigurno ako klub do kraja prelaznog roka napusti Andrija Živković.

U startnih 11 sigurno više neće biti mesta ni za Sašu Ilića, legendarnog kapitena koji će se u 38. godini sigurno preseliti na klupu za rezerve. Tako će na golu svoje mesto zauzeti Živko Živković, u odbrani će igrati Vulićević, Ćirković (dok se Dornelas ne oporavi), Balažic i Petrović. Na sredini Partizan neće više igrati sa četiri igrača, već sa samo tri. Pozicija zadnjeg veznog pripašće novajliji Jevtoviću, dok će za organizaciju igre biti zaduženi Brašanac i Babović. Partizan će u napadau igrati sa tri napadača, to jest dva krila i jednim centarforom. Po boku bi trebalo da napadaju Oumaru i Živković (ako ode Ninković), dok će najistureniji biti Božinov.

Tako bi tim Partizana za meč sa Dila Gorijem u utorak od 20.45 trebalo da izgleda ovako:

Živković – Vulićević, Ćirković, Balažic, Petrović – Jevtović, Brašanac, Babović – Živković, Oumaru i Božinov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter