3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANCI NE MIRUJU: Na ulicama Prištine večeras će se slaviti ‘pobeda’ Albanije nad Srbijom!

Objavljeno: 10.07.15 u 20:48

Slavlju(da ne kažemo provokacijama) Albanaca nema kraja, posle odluke sportskog suda u Lozani da preinači odluku UEFA i pobedu u oktobarskom duelu Srbija-Albanija dodeli reprezentaciji koja nije želela da odigra taj susret.

Navijači Prištine, kao i albanske reprezentacije sa iz južne srpske pokrajine na svojim fejsbuk stranicama pozvali su sve građane na proslavu odluke sportskog suda u Lozani kojom je Albanija dobila pobedu i tri boda. Pozivaju se navijači da se okupe u centru Prištine, na trgu Zahira Pajazitija.

– Poštovani Albanci, proslava nije završena na Fejsbuku. Tri dobijena boda koja nas približavaju Parizu, večeras ćemo svi Albanci proslaviti zajedno u centru Prištine – stoji u pozivu na ove dve Fejsbuk stranice.

Podsetimo, Sud za sportsku arbitražu (CAS) doneo je danas skandaloznu odluku, poništio je odluku UEFA i tri boda je dodelio Albaniji. CAS je procenio da su posle pojave zastave “Velike Albanije” iznad stadiona u Humskoj fudbaleri gostiju fizički napadnuti i da su tokom meča sa tribina odjekivali “rasistički povici”, te su zbog toga Albanci imali pravo da odbiju da izađu na teren.

Sa druge strane, Srbiji su oduzeta tri boda zbog loše organizacije i prekida susreta, uletanja navijača u teren i fizičkog napada od njih od strane zvaničnih lica (redara) i navijača.

Ovako je reagovao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

0
0

3 Komentara

  1. bravo govna srbska bravo je*o vas bogdanov i svi ti koji su se šetali po stazi i travljnaku stadiona.je*o vas čović i terzić koji su noć pred utakmicu sastančili s bogdanovim i ostalom krim miljejem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter