0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

JEDAN PROBLEM MANJE: Partizan pomaže Abubakaru da dobije srpski pasoš

Objavljeno: 08.07.15 u 09:09

Fudbalski klub Partizan našao se u problemu pred start nove sezone u Jelen Superligi Srbije.

Kao što je poznato, crno-bele su tokom ovog leta pojačala tri inostrana fudbalera: Valeri Božinov, Fabrisio Dornelas i Abubakar Oumaru.

Kada se uz taj podatak na umu ima činjenica da se u klubu već nalazi Bugarin Ivan Bandalovski, ali i nekoliko igrača sa pasošima bivših jugoslovenskih republika, jasno je da će čelnici ovog kluba imati velikih muka sa sastavljanjem tima.

Kao što je dobro poznato, pravilnik JSL je sve do sinoć dozvoljavao da ove sezone svaki klub u nekom trenutku ima maksimalno tri stranca na terenima domaćih fudbalskih takmičenja.

Međutim, direktor Partizana, Miloš Vazura, u razgovoru za Sportski žurnal najavio je da će delom ove muke biti otklonjenje ukoliko Abubakar Oumaru bude „izboksovao“ sprske putne isprave.

– Smanjili smo broj stranaca, Abubakar je stekao uslov za srpski pasoš, rešićemo to po povratku u Beograd – rekao je Vazura, prenosi Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter