8
Domaći fudbal

U KOMŠILUKU: Bivši defanzivac Partizana potpisao za hrvatski tim

Objavljeno: 07.07.15 u 10:10

Nekadašnji fudbaler Partizana, bivši desni bek kluba iz Humske, karijeru će nastaviti u regionu, u susednoj Hrvatskoj!

Reč je o Aleksandru Miljkoviću, momku koji je za vreme svog mandata navukao propisan gnev publike koja je često umela da ga „nagradi“ salvom zvižduka nakon i najmanjeg kiksa.

Naime, Miljković je već izvesno vreme radio sa ekipom Splita, a sada je i zvanično postao njen član, prenosi Sportska centrala.

Miljković u Split stiže iz portugalske Brage u kojoj je dve sezone sakupljao nastupe na kašičicu pa u mu u klubu nisu pravili poveći problem oko odlaska.

Bivši fudbaler Partizana je prethodne dve nedelje bio na pripremama sa ekipom Splita, ispunio je očekivanja trenera Zorana Vulića, i potpisao je ugovor na tri sezone.

U ekipi Brage 25-godišnji defanzivac je za dve sezone sabrao samo 9 nastupa u prvom timu, dok je za crno-bele, u kojima je boravio od 2008. do 2013. godine, sakupio 62 nastupa na kojima je postigao 2 gola.

0
0

8 Komentara

  1. „Za hrvatski tim“….pa šta?! Mogli bi, vi, „novinari“, da se okanete iskazivanja svojih navijačkih strasti. Očigledno je da je pisac teksta navijač „stuba srpstva“ , kluba „iz 2 u 1“ i da sad ne nabrajam.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cemu polemika o nebitnom liku,on u Partizanu ove godine ne bi mogao ni rezerva da bude,nek ide decko bilo gde da se naigra i on je zeljan paznje i fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  3. kakav bre gnev,pa srecniji smo nego da smo Ronaldinja doveli,neka ide gde god hoce,jer kad nema klub uvek je potencijalna opasnost da se vrati kod nas,pu,pu daleko bilo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Decko je bio sasvim na mestu, lepo vaspitan, trudio se uvek maksimalno a kao i vecina igraca u jsl-u ima svoja ogranicenja, da ne pricamo o tome sto se greske desavaju i velikim igracima. Ovaj naslov zaista ne ide u prilog novinarskoj a ni ljudskoj etici ali dobro, kao i vecina danasnjih srba i vi samo trazite nacin da nekoga diskreditujete, omalovazite ili sta god je potrebno samo da bi Vas clanak procitalo vise ljudi. Evo ja Vas zbog toga castim ovim lepim komentarom 🙂 koji cete nadam se u duhu zdravog novinarstva i objaviti…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter