0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PROBLEMI PRED START PRVENSTVA: OFK Beograd ostao bez trenera

Objavljeno: 06.07.15 u 09:31

Na manje od dve nedelje pred početak nove sezone, ekipa OFK Beograda doživela je težak udarac pošto je dosadašnji trener kluba Dejan Đurđević odlučio da podigne sidro i napusti Omladinski stadion.

Razlog za takav epilog je prilično jednostavan, kako prenosi Sportki žurnal, Đurđević je dobio ponudu da bude zadužen za trenersku struku na nivou FS Uzbekistana.

Odmah nakon dogovora sa čelnicima FSUĐurđević je spakovao kofere i napustio ekipu koja kali formu na pripremama na Zlatiboru. Već u utorak Đurđević će krenuti putem Uzbekistana.

Nekadašnji predsednik Pahtakora, kluba u kojem je Đurđević radio u sezoni 2011/12 imenovan je za selektora Uzbekistana, a treneru OFK Beograda koji je na njega ostavio snažan pozitivan utisak ponudio je kvalitetan posao.

Šefu struke „Romantičara“ ponuđeno je da bude glavni instruktor trenerskog posla na nivou Fudbalskog saveza Uzbekistana. Ipak, Đurđević još zvnaično nije prihvatio posao, ali šanse da verovatnoća da će na licu mesta odbiti saradnju je mizerna.

Đurđević je u svojoj karijeri glavnog trenera radio u mlađim selekcijama i prvi tim OFK Beograda, kadetsku reprezentaciju Srbije, Čukarički, Pahtakor i Radnički 1923.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter