3
Domaći fudbal

MILJENIK SEVERA: ‘Ne znam kako bih mogao da odbijem Zvezdu’

Objavljeno: 06.07.15 u 09:43

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na evro-premijeri od Kairata pošto su na svom stadionu izgubili sa 2:0.

Pre početka utakmice na stadionu „Rajko Mitićnastala je opšta „ludnica“ kada je publika primetila prisustvo bivšeg golmana crveno-belih, Sašu Stamenkovića koji je zaradio ovacije od domaće publike.

Razlozi zbog kojeg Delije uvažavaju i cene Stamenkovića su mnogobrojni, a ovaj golman, takođe, ne krije da mu je bivši klub i dalje visoko rangiran i blizu srca.

Stamenković se posle četiri sezone rastao sa Nefčijem sa kojim je ima pregršt uspeha pošto je osvojio dva Kupa i dve titule u Azerbejdžanu.

On ne krije da je za četiri sezone zavoleo i ovaj klub.

– Uh, teško mi je da pričam o Nefčiju, pogotovo što su navijači u meču protiv Mladosti iz Podgorice izneli veliki transparent sa mojom slikom i parolom „Saša, vrati se“. Srce mi je puno, ali su mi i suze napunile oči, jer sam zavoleo te ljude, uspostavio sam sjajan odnos sa njima, spoznao taj specifičan odnos između naša dva naroda. Nefči i ljudi iz Azerbejdžana će mi zauvek ostati u srcu – iskren je golman, prenose Novosti.

sasa stamenkovic

Rastanak je došao zbog finasijske krize u klubu, ali i želje čelnika da šansu pruže mladim igračima.

– Nudili su mi da ostanem, ali za platu sa kojom bih mogao jedva da krpim kraj s krajem. Odluka da se forsiraju igrači iz Azerbejdžana nije loša, ali ona ima svoju cenu, videlo se to po rezultatu u Evropi. Od stranaca ostala su samo njih dvojica koji imaju ugovore – kaže Stamenković.

U medijima se pojavila informacija da se ovaj čuvar mreže nalazi na putu za Moldaviju, tačnije za Šerif.

– Sve je bilo dogovoreno, ali je negde zapelo. Izabrali su Bugarina i doživeli fijasko od Grenlanda. Verujem u sudbinu i znam da sam golmanski sazreo za ozbiljnu ekipu u Evropi. Ponude postoje, na meni je samo da pametno izaberem. Neću da žurim, jer prelazni rok tek počinje – ističe Stamenković.

Ukoliko crveno-beli, kao što se priča, ostanu bez Rajkovića i Kahrimana, Stamenković ne krije da bi rado među stative u Ljutice Bogdana.

– Video sam se sa trenerom Maksimovićem, ali nismo pričali na tu temu. Svi znaju šta mi Zvezda znači i da sam dovoljno „lud“ da dođem na prvi poziv. Ne znam kako bih mogao da odbijem Zvezdu – kazao je Stamenković.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter