8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPRODAJA: Zvezda na korak do pet miliona evra?

Objavljeno: 05.07.15 u 10:06

U slučaju da Crvena zvezda ne napravi čudo u Almatiju i prođe u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu „Rajko Mitić“ bi moglo da dođe do rasprodaje „zlatnih orlića“.

Naime, PSŽ je zainteresovan za dovođenje najboljeg mladog golmana sveta, a „sveci“ bi za Predraga Rajkovića platili sumu od tri miliona evra. Sada se čeka sledeći potez uprave PSŽ-a, kao i rasplet sa Zvezdom u Evropi.

Predrag Rajković nije jedini igrač koji bi u slučaju evropskog fijaska napustio Autokomandu. Kako prenose Novosti na korak od odlaska iz Crvene zvezde je Marko Grujić. Za „zlatnog orlića“ zainteresovan je HSV koji je ponudio sumu od 1,5 miliona evra. Ipak, po rečima igračevog menadžera Zorana Stojadinovića ta ponuda bi mogla da bude uvećana za još 500 hiljada evropskih novčanica.

To znači da bi Crvena zvezda od ova dva transfera inkasirala pet miliona evra što bi uz igrače koji ostanu bilo sasvim dovoljno da se crveno-beli bore na dva fronta u prvenstvu i Kupu.

Takođe, postoji opcija da se proda i mladi štoper Vukašin Jovanović za 1,5 miliona evra Spartaku iz Moskve. Zvezda je bezbedna na poziciji štopera gde igraju Savo Pavićević, Zoran Rendulić, Aleksandar Luković i Mamadu Mbođ.

0
0

8 Komentara

  1. Nebojte se Garagani i nedajte se napaliti.Ovo su Terzićeve i novinarske patke za lakoverne budale.Sve ukupno za njih nećete dobiti 2.miliona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojih 5 miliona,jel ste vi normalni?Pa,taj anonimni Nemac vredi 8 miliona a najboljeg mladog golmana na svetu cene na samo 3…nema ništa od toga,ne pustiti ga ispod 5-6 a Grujića ne ispod 2. Ionako smo iz Evrope ispali a za našu ligu imamo najbolji tim,sa ovim strancima koji nisu igrali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jagodina ceka procenat,jednu Rajkovicevu ruku i nogu su vec prodali jer im je trebao novac za licencu,jedan dio uzima uprava jer su plate igracima davali iz svog dzepa…sto znaci da ce u klubsku kasu od ovog transfera doci jedna velika 0!

    0
    0
    Odgovori
  4. Јагодина “чека“ 30% за Рајковића, а питање је колико су менаџери умешани у досадашњу распродају (незванични или званично Јовић је већ продат 70% због лиценце).

    Шта ће на крају само да добије Звезда, ко зна…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako se ovo desi ,ako nije Zvezdanova i Stojadinovićeva patka da im napucaju cenu,prvenstvo Srbije će opet biti neregularno,jer i sa ovim sada cigančica objektivno nema šanse protiv Partizana ali ni protiv Čuke. Ako ode u prodaju treba odmah obavestiti UEF-a da se njene utakmice stave pod skener a službenici i sudije pod poligraf. Samo dali će to ,,zaleđina,, ovih kriminalaca dozvoliti?

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda je sada,u ovom trenutku,za klasu jača od vas grobarčića a ako pusti Rajka i Gruju,opet će biti jer je i Kahriman odličan golman a Grujić nije ni standaran,tako da lupaš gluposti.Da neće Božonov iz penala da nas dobije?Vi ste,bre,slabiji nego proletos a tada ste bili krš ekipa i dno dna,nego ste posle prva dva kola,graknuli na sudije,iako vas ničim nisu oštetili i posle su morali da sviraju u vašu korist.

      0
      0
      Odgovori
      • Nebojte se Garagani i nedajte se napaliti.Ovo su Terzićeve i novinarske patke za lakoverne budale.Sve ukupno za njih nećete dobiti 2.miliona.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter