1
Fudbal

PA ZAR U OVIM GODINAMA? Kaka majstore, tresi mreže i uživaj u fudbalu, ovo ti nije potrebno! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.15 u 23:59

Legendarni Brazilac i jedan od najboljih fudbalera u 21. veku na zalasku svoje karijere fudbal igra u američkoj MLS ligi, a potez koji je napravio u duelu svog Orlanda i Real Solt Lejka nikako mu ne godi ‘fudbalskom CV-ju’.

Naime, Riki Kaka je u meču Orlanda i Real Solt Lejka u drugom poluvremenu brutalno nagazio protivničkog igrača Havijera Moralesa! Svima je bilo jasno da je to namerno uradio kada je mirno odšetao sa terena posle dobijenog prvog direktnog crvenog kartona za svoje 33. godine.

Definitivno to nije Kaka kakvog smo navikli da viđamo, pre svega svojevremeno u dresu Milana iz svojih zlatnih dana kada je bio primer kombinacije sjajnog igrača i ličnosti…

(youtube / Guga Kaka TV)

Da stvar bude još interesantnija, Rikardo Kaka bio je strelac jedinog gola za Orlando na tom meču, već u petom minutu postigao je pogodak posle lepe akcije njegovih saigrača.

(youtube / Major League Soccer)

Meč je na kraju završen rezultatom 1:1.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter