1
Evropske lige

VESTI IZ ‘KOMŠILUKA’: Uhapšena braća Mamić

Objavljeno: 04.07.15 u 16:35

Vlasnik i trener zagrebačkog Dinama, Zdravko i Zoran Mamić uhapšeni su danas na granici između Slovenije i Hrvatske.

Hrvatska policija je u petak upala u kuću Mamića pod prijavom za utaju poreza. Kako navode tamošnji mediji Zdravko i Zoran su uz pomoć još dvoje ljudi Dinamo oštetili za 117,8 miliona kuna i državu Hrvatsku za 12,2 miliona kuna. Dvojac osumnjičenih je odmah po saznanju da ih traži USKOK (odeljenje za organizovani kriminal MUP-a Hrvatske) napustio zemlju. Međutim, u dogovoru sa advokatima rešili su da se vrate u domovinu gde su uhapšeni čim su kročili. Sa njima u automobilu su bili advokati.

– Pošto su izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih avokata saznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira tima i kluba, odlučili su se za povratak u Hrvatsku kako bi odmah, sarađujući sa istražiteljima, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti – piše u saopštenju koje je izdao Dinamo iz Zagreba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter