4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOVIĐENJA: Partizan u problemu, Milinkovića napustio najbolji štoper!

Objavljeno: 04.07.15 u 11:03

Reprezentativac Slovenije, Branko Ilić, odlučio je da spakuje kofere i napusti klub iz Humske.

Potpresednik crno-belih Milorad Vučelić, poručio je da je reprezentativac Slovenije otišao jer mu ugovor ističe naredne godine.

– Mi smo zadovoljni Brankom Ilićem i ne postoji nikakav problem, ali trebalo bi imati u vidu da njemu ugovor ističe naredne godine. Nema ljutnje, ipak klubovi funkcionišu tako da bi nekoga trebalo i prodati – rekao je Milorad Vučelić na pripremama u Sloveniji.

Slovenački reprezentativac spakovao je kofere, napustio je pripreme u Pohorju i krenuo potem u Kazahstana u kojem je postao novi igrač Astane.

Iskusni defanzivac je u Partizan stigao prošlog leta kada je potpisao ugovor na dve godine. Već neko vreme se šuškalo se da bi zbog visokih primanja od 160.000 evra mogao da napusti Humsku, a na kraju se to i obistinilo.

Trener Zoran Milinković na poziciji štopera može da računa na tek pridošlog Fabrisija Dornelasa, Slovenca Gregora Balažiča, Lazara Ćirkovića i Miloša Ostojića.

0
0

4 Komentara

  1. bolji je kao bek, nego kao stoper jer mnogo kapuje loptu pozadi i neodlucan je. U svakom slucaju steta sto je otisao, ali da nije, onda bismo ostali bez pare, ovako nije ni 300.000 hiljada mala para za nase uslove. Ne zaboravite da je Volkov otisao za dz jer mu je istekao ugovor. Nisu hteli da se ponovi takav slucaj i kod Branka. Nije ovo iznenada kako pricaju novinari, nego je planirana prodaja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mali Jovic da je bio malo precizniji na derbiju mogao je biti junak pored Branka. Ma Ilicje rupa. Prodali su ga da ne bi sedeo na klupi.i

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma dajte bre! Balazic je nas najbolji stoper, a ne znam zasto svi otpisuju Fabricija? On je kao prvo doveden da bude PRVI stoper uz Balazica i sigurno nece da greje klupu ni Ostojicu ni Cirkovicu! Covek ima iskustva ali nije nikad igrao van Brazila i tesko se privikava i videcete vec posle utakmice sa Dilom da je on za nas veoma kvalitetan igrac.
    Mene vise brine to sto nikako da dodje neki kvalitetan zadnji vezni tu smo suplji !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter