1
Evropske lige

FOTO: FSS

PLJUŠTE PONUDE ZA ‘ORLIĆE’: Venger dolazi po Milinković-Savića!

Objavljeno: 03.07.15 u 19:19

Zvanično treći najbolji omladinac sveta i fudbaler belgijskog Genka privlači veliki broj klubova iz Evrope, a jedan od njih je i Arsenal, koji se ozbiljno zainteresaovao za Sergeja Milinkovića-Savića.

Ofanzivni vezista Genka i član zlatne generacije omladinske reprezentacije Srbije, Sergej Milinković-Savić, nalazi se na meti velikana evropskog fudbala – Arsenala, pišu engleski mediji.

Pored Lacija koji se već nekoliko dana unazad provlači kao klub u kom će ovaj fudbaler nastaviti karijeru, i Arsen Venger označio ga je kao igrača koji ima veliki potencijal i kvalitet koji je pokazao na Mundijalitu na Novom Zelandu.

Podsećamo, Sergej Milinković-Savić osvojio je i prestižnu nagradu na tom turniru, bronzanu loptu u pojedinačnoj konkurenciji.

0
0

1 Komentara

  1. Koje bre ponude ajde ne lazite narod. NIKO NIJE DOBIO NIKAKVU PONUDU!!! Sve je ovo da se prodaju novine, LAZ<LAZ<LAZ!!! Venger ne zna gde se nalazi Srbija a ne da razmislja o nekom tamo sergeju ILI BILO KOM DRUGOM. Stop lazima!!! Niko se nece unovciti NIKO!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter