0
Evropske lige

FOTO: FSS

MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Voleo bih da odem i živim u Rimu

Objavljeno: 03.07.15 u 14:31

Omladinski šampion sveta Sergej Milinković-Savić izjavio je da bi voleo da se preseli u Rim, iako je za interesovanje Lacija čuo samo iz medija jer ličnih kontakata do sada nije bilo.

Zvanično treći najbolji igrač Mondijalita se pre dva dana otisnuo putem Holandije u kojoj je stigao na pripremame Genka za novu sezonu, a tamo je i saznao da se „Lacijali“ raspitiju za njegove usluge.

– Naravno da mi prija intersovanje tako velikog kluba kao što je Lacio. Tu informaciju sam saznao iz medija, niko iz rukovodstva Genka mi se nije obratio tim povodom. Ugovor sa njima imam još četiri godine iGenk odlučuje o mom statusu – rekao je Milinković-Savić za Sportski žurnal.

– Ipak, Lacio će igrati u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Rim je grad u kojem bih voleo da živim. Ali moram da ponovim, ne pitam se samo ja – poručio Milinković-Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter