1
Evropske lige

VAN HOJDONK: Mančester junajted će prodati Van Persija

Objavljeno: 02.07.15 u 09:32

Čelnici Mančester junajteda, ako je verovati rečima nekadašnjeg reprezentativca Holandije Pijera Van Hojnoka, pokušavaju da po svaku cenu prodaju Robina Van Persija.

Van Persi se tokom čitave zime dovodio u vezu sa odlaskom iz tabora „Crvenih đavola„, a Hojonk tvrdi da je njegovom sunarodniku odzvonilo u dresu te ekipe.

– Još u januaru sam imao informaciju da će Robin Van Persi preći u Fenerbahče. Čim sam dobio tu informaciju istog sekunda sam znao da će Mančester prodati što je pre moguće – rekao je Van Hojdonk, prenosi „Dejli Miror“.

– Menadžeri i ostali saradnici uveliko tragaju za ponudama i ljudima koji su spremni da plate Van Persija. Robinov ugovor ističe sledeće godine, tako da je ovo pravi trenutak za Junajted da ga proda – kaže ovaj bivši igrač.

– Van Persi je u teškoj situaciji. Za spoljašnji svet on tvrdi kako je srećan da ostane u klubu, ali ja vidim nešto drugo. Robin ima osećaj da Mančester junajted želi da ga se reši – naglašava Van Hojdonk.

– Neki drugi klubovi iz Engleske, Španije ili Nemačke su atraktivne opcije za Persija. Međutim, u poslednjem momentu shvatiće da je sve već dogovoreno – smatra Van Hojdonk.

– U ovom trenutku je pritisak veliki. Vi ste skoro pa prisiljeni da odete u klub sa kojim je već vaša uprava sve dogovorila. Mislim da se takvav scenario sprema trenutno. Naravno, Fener je veliki klub, život je lep u Istanbulu, ali za Persija to nije liga iz petice, liga u kojoj će svi pričati o vama – ističe Van Hojdonk.

– Moj savet za njega je da ovog leta napusti Old Traford. Svi signali su da klub želi da ga proda. Pa neka onda sam ode odatle. Za njega je mnogo toga u igri. Možda bi naredne godine mogao na svoje poslednje Evropsko prvenstvo. Dakle, mora da igra. Neka nađe klub koji će mu dati prosotr – podvukao je Holanđanin.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter